dragansavin
Član
@ Zorane moj surak (koji sam ti pisao da je majstor) kaze da nebi smeo nikako da se prebacis na 1000 obrtaja za te masine sto si napisao,jer dolazi do velikog habanja i mnogo mu je kraci vek sto je i normalno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zoran0230 je napisao(la):Tako je rile,zato ja i govorim za berka jer on je đavo u dobrom i čestom kukuruzu.Hteo bih da pitam dalineko ima to iskustvo;imam zetora 5911 i imam mogućnost da prebacim na 1000 o/min.Da li smem to da uradim kada teram presu,berač roto-kosu...
Na ovo sam mislio! pedesetak konja je dosta za dvoredni berač čak i ako radiš sa 1000 obrtaja kardana!mica967 je napisao(la):Nikola mislim da je taj zetor slab za tu varijantu sa 1000 obrtaja.![]()
mityoo je napisao(la):Na ovo sam mislio! pedesetak konja je dosta za dvoredni berač čak i ako radiš sa 1000 obrtaja kardana!mica967 je napisao(la):Nikola mislim da je taj zetor slab za tu varijantu sa 1000 obrtaja.![]()
[ /quote]Ma znam ja to ali ja imam 540 i on ima samo 3 brzine.On nije ni za jedan berač,zato ja teram 5911 ali berka jednobraznog možeš terati sa 25 konja a dvobrazni sa 40 konja,mislio sam na 1000 bih išao još brže
Ako se predstaviš možda ti i kažem! A znam gde ima i pošto je i br telefona....BOJIN je napisao(la):posto je nov berac berko dvoredni i gde moze da se kupi
Zoran0230 je napisao(la):ta tog tvog berka moze i toma vinkovic da vucemityoo je napisao(la):Na ovo sam mislio! pedesetak konja je dosta za dvoredni berač čak i ako radiš sa 1000 obrtaja kardana!mica967 je napisao(la):Nikola mislim da je taj zetor slab za tu varijantu sa 1000 obrtaja.![]()
[ /quote]Ma znam ja to ali ja imam 540 i on ima samo 3 brzine.On nije ni za jedan berač,zato ja teram 5911 ali berka jednobraznog možeš terati sa 25 konja a dvobrazni sa 40 konja,mislio sam na 1000 bih išao još brže
To je istina...a moze i manje, dvorednog teram sa 40 ksmityoo je napisao(la):Na ovo sam mislio! pedesetak konja je dosta za dvoredni berač čak i ako radiš sa 1000 obrtaja kardana!mica967 je napisao(la):Nikola mislim da je taj zetor slab za tu varijantu sa 1000 obrtaja.![]()
Berkova firma se nalazi u Molu;tel-024-862-o40 (Horvat company) Jednobrazni(8 800E);dvobrazni(14 200E) ako odmah uplatiš a dobiješ ga u septembru.ako dočekaš kraj aprila onda im je puna cena-10000 i 16000-ako te još nešto interesuje pitaj ako znam reći ću tiBOJIN je napisao(la):ja sam aleksandar grujic-bojin iz klenja....da li mogu sada da dobije informaciju o tom beracu koja je cena i gde ima da se kupi![]()
eeee druze hvala puno....Zoran0230 je napisao(la):Berkova firma se nalazi u Molu;tel-024-862-o40 (Horvat company) Jednobrazni(8 800E);dvobrazni(14 200E) ako odmah uplatiš a dobiješ ga u septembru.ako dočekaš kraj aprila onda im je puna cena-10000 i 16000-ako te još nešto interesuje pitaj ako znam reći ću tiBOJIN je napisao(la):ja sam aleksandar grujic-bojin iz klenja....da li mogu sada da dobije informaciju o tom beracu koja je cena i gde ima da se kupi![]()