Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To nije tačno.Ja tvrdim da čisto bere samo što vi što berete sa K-2 možda nemate finansija da kupite berka.To je tema naša paorska.Ja ga i prodajem jer mi trebaju novci inače ga ne bih menjao pogotovo za zmaja.Aktivirajte sklopke pa da vidimo dali će te brati po rosi i kako,tako je i kod berka ako ne stegneš sklopku ne možeš raditi ali ako je stegneš a ima dve sklopke radi bez problema.Matić je napisao(la):I Berko može da bere samo po rosi jer kada bere po uprženom u prikolici izgleda kao da je natovarena čista kukuruzovina.Ovde ga iz milošte zovu Serko.
Kako je obrao 400 jutari.Već ga je isplatio i preplatio.Svaki berač posle toga mora proći neki remont a ne samo berko.Ja nisam imao neke ozbiljnije kvarove sem što mi je klip izašao iz ležišta (to su ti vaši famozni kvarovi kod berka) a za to sam ja kriv a samo treba zavariti ozbiljniji graničnik i problem večito rešen.Sve te sitnice sam ja već pohvatao pa sad nemam zastoja.Može da bere brzinom kojom vi sa zmajem ne bi ni pomislili da terate.Ima veliku propusnu moć.Ne znam šta je kod sečke problem,NOŽEVI MORAJU DA SU LABAVI,što nije kod svih isto i tu je problem koji je stvarno krut.BERKO je najbolji posle dve sezone ili da imaš nekog da ti objasni kako ga treba štelovati.On nema ozbiljnijih kvarova .A sada da čujemo vas zmajčeke ali da budete iskreni.Matić je napisao(la):Zmajevi nemaju sklopke kao Berko već cvik šrafove kao prese(govorim za 222,223,224).Svojim očima sam video kako Berko bere jer ga pobratim ima i baš ga i ne hvali.Njemu je bilo presudno da ga kupi jer može da vuče 2-brazdni sa malim traktorom dok Zmaja ne može.Do sada je obrao sa njim oko 400 jutara i može sve na njemu komotno da menja počevši od sečke pa skroz do bunkera.Kvalitet izrade nula a cena kao za pravi![]()
Ništa o kvarovima ne vidim.Za tvoju informaciju moj berač je 2005-o a dvobrazni se proizvode najmanje 10 godina tako da ta tvoja tvrdnja nije tačna.Pogledaj bilo koje oglase i videćeš koliko ima zmajevih berača na prodaju a koliko ostalih.North ARMY je napisao(la):batice ti zmajceki su odavno punoletni a berka nema starijeg od 5godina i to uzmi u obzir![]()
Na osnovu čega to zaključuješ.gagi je napisao(la):za 20 godina od serka ce ostati prica a mozda ni to![]()
![]()
Sve vas gledam,kao da su juče iz prodavnice izašli.Matić je napisao(la):Surova istina je da Berko nikada neće biti Zmaju ni do kolena.Gagi je u pravu naši zmajevi su odavno punoletni i dan danas štekaju kao i prvog dana.Kada vaši Serko budu imali 20+godina javite se.![]()
ne bi se slozio sa tobom po tom pitanjuMatić je napisao(la):Ne kažem ja da su naši kao novi.Kažem to da za 20+ godina i hiljade obranih jutara još uvek ne iziskuju velika ulaganja tipa popravki i zamene vitalnih delova.Dok kod Berka to nije slučaj(piše par postova višlje o onom pobratimovom).
Čapur nije kao da je radio kombajn jer dvoredni Zmaj ima tarup sa 52 noža pa skida sve(što kod vaše sečke nije slučaj jer seče samo kukuruz a ostalo ostaje).Uz izvršene modifikacije govorim o 222(ubrzanje privodnih lanaca,komušačke sekcije kao i glavnog pogona+ugradnjom uređaja protiv gušenja),ovaj kombajn jutro kukuruza bere za sat i 15 minuta!