Berko

svaka čast dečki mlo i šale na berku mi se ponajviš sviđa freza ili tarup taj sistem sam vidio na jednom burgonu gr 10 u okolici čakovca prije 2 godine dok sam sa kolegom tražio da on kupi za sebe burgona 10 na kraju je kupio rivieru kasalis bere tri reda u zrnu :ppozdrav:

Danas brao sa kolegom koji ima Šenpetera.Propada do osovina,Ja sam brao bez problema jer mi imamo obe velike dume,to je da ne veruješ-zaglavljivao se baš na višljim delovima parcele

Dvoredni Berko u kombinaciji sa Imt 539 bere super,539 ga vuce prvom brzom na 1300 obrtaja,moj komsija kupio,da ne poverujes...

Zoran0230 je napisao(la):
Danas brao sa kolegom koji ima Šenpetera.Propada do osovina,Ja sam brao bez problema jer mi imamo obe velike dume,to je da ne veruješ-zaglavljivao se baš na višljim delovima parcele
ako se zaglavio sa sipom neka pogleda frezu odnosno remenje da mu ne bi bilo kao meni

SasaK je napisao(la):
Dvoredni Berko u kombinaciji sa Imt 539 bere super,539 ga vuce prvom brzom na 1300 obrtaja,moj komsija kupio,da ne poverujes...

Druze izvini ali u tu tvoju pricu bas i nemogu da poverujem, jer ga ja vucem sa imt 567 pa i on nekada ima posla da ga vuce 4 sporohodnom pogotovo kad je jako gust sklop a stabljika velika, inace trator mi je u jako dobrom stanju

Danas konacno zavrsena berba oko 120kj obrao,od kvarova:2x otisli lezaji na uvlakackim lancima i dva tri puta gubio osigurace na lancima.Sve u svemu ja sam prezadovoljan sa mojim berkom :D

Početkom oktobra sam zvao da pitam za cenu jednorednog berka i rekoše mi da mu je cena 708.000,00dinara sa sve PDV.
Danas sam ih zvao da pitam za cenu istog i rekli su mi da je cena 8100 evra ako ga kupim sada.
Posle nove godine cena će mu biti 9900 evra.
Jel to ima smisla? Nemogu da verujem da su takvi prevaranti.

Nisu oni prevaranti.Njedova cena je oko 10000E a ove ostale cene su popusti koji traju do početka nove sezone,
lepo dođeš kod mene i ostane ti 5000E u džep

dragansavin je napisao(la):
SasaK je napisao(la):

Druze izvini ali u tu tvoju pricu bas i nemogu da poverujem, jer ga ja vucem sa imt 567 pa i on nekada ima posla da ga vuce 4 sporohodnom pogotovo kad je jako gust sklop a stabljika velika, inace trator mi je u jako dobrom stanju
Ni ja nisam verovao ali kad sam seo sa komsijom,video sam kako ide,po suvom naravno,niko nije ni mislio po vlaznom,znaci berac me je odusevio...

baca je napisao(la):
Početkom oktobra sam zvao da pitam za cenu jednorednog berka i rekoše mi da mu je cena 708.000,00dinara sa sve PDV.
Danas sam ih zvao da pitam za cenu istog i rekli su mi da je cena 8100 evra ako ga kupim sada.
Posle nove godine cena će mu biti 9900 evra.
Jel to ima smisla? Nemogu da verujem da su takvi prevaranti.
To je bila cena sa subvencijom, subvencijom koju je država davala domaćim proizvođačima poljomehanizacije.
Posle isteka roka, i ispucavanja kvote se opet konkuriše za subvenciju....
Tako sam čuo da će i ove godine biti po subvencionisanoj ceni. Dvoredni je koštao 11.300 EUR.

Nazad
Vrh