Berko

Ja mislim da će kombajniranje u zrnu polako da potisne branje u klipu, tako da ne treba ni razmišljati o takvim čudima.

Ne verujem...

Pre dvadeset godina niko nije verovao da će Srbija uvoziti hranu, jer sama ne može dovoljno da proizvede, a evo sada smo na korak od toga.

zanimam se za berač berko ali ga u hrvatskoj nigdje nisam našao da se prodaje mislim na jednoredni gledao sam na prezentaciji na internetu sviđa mi se kako je jednostavno napravljen zanima me cijena u srbiji koliko košta novi ako bih mi tko htio odgovoriti hvala unaprijed ::svaka cast::

Drugar polvni iz 2006-te kupio za manje od 6000 evra i dodao još oko 500 za razne popravke. Sada radi perfektno.

Mislim da su jeftiniji od ostalih proizvođača sa naših prostora.
Ja sam 2005 dao u gotovom 6000E a posle toga je počela da skače cena.

Upošteno govoreći, mislim da su svi berači, bez obzira na proizvođača, precenjeni u odnosu na kombajne.
Ipak je to samo gomila gvožđa sa po nekoliko desetina ležajeva i par lanaca.

U pravu si Branko-kolega jekupio 162-ku za 5000 E u dosta dobrom stanju.a ja 5000 tražim za berač ali takva je situacija.Za polovnog zmaja ili šenpetera možeš dobar traktor kupiti ali slabo se to sve kupuje i prodaje.U govnima smo do guše

Ne želim da idem u off topic, samo da se nadovežem na prethodne postove da ljudi traže, a i dobijaju nenormalne cifre za berače. Sada sam u toku traženja berarača za mene i zovem na različita mesta i čujem različite stvari, ali su me danas dvojica oduševila, traže za berač od 35 godina 4000 eura. Umalo se nisam onesvestio, jer mi se to posle dva sata ponovilo sa još starijim beračem.

Nazad
Vrh