Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo što ovaj sa tarupom radi, moja (skoro obična) Sabo sa bočnim izbacivanjem radi duplo brže i efikasnije.
Evo i mog košenja trave od ponegde preko 2m čeonom kosačicom.
Ručna kosa, mali klepac, brusni kamen i vilu.Pa upravo je u tome i poenta mog pisanja, nije mi jasno kako ti Mutini tarupi zapravo rade i koje su im mogucnosti, ovo sa snimka vec sam rekao da je smesno i visina trave i brzina kretanja masine kroz istu.
A glavno pitanje sta kupiti a da moze da samelje visoku ( metarsku ) i gustu travu a da nije neki ogromni tarup od 250 kilograma kao ovaj :
Pa upravo je u tome i poenta mog pisanja, nije mi jasno kako ti Mutini tarupi zapravo rade i koje su im mogucnosti, ovo sa snimka vec sam rekao da je smesno i visina trave i brzina kretanja masine kroz istu.
A glavno pitanje sta kupiti a da moze da samelje visoku ( metarsku ) i gustu travu a da nije neki ogromni tarup od 250 kilograma kao ovaj :
Ili da nije prikljucni tarup za traktor.
Ajde sad brzina kretanja manje vise, bitno da nije na ledjima, stavis sesir i polako za masinom, ako ne moze brzo, ali bitno da dobro radi posao.
Koja je ceona kod tebe ?
Prijatelju, nemam običaj da "mastim"...Sa 4,2 kW? Hmm?
Melje travu 2m visoku.Ja ga koristim.Sve preporuke![]()
Mio Standard mulčer F-580 - Honda Power Equipment
Mio Standard Mulčer – Moćan alat za uređenje vašeg vrta Prirodna i njegovana trava u vašem vrtu čini ga pravim uživanjem za oči, ali za to vam je potrebna odgovarajuća oprema. Predstavljamo vam Mio Standard Mulčer – moćnog i pouzdanog partnera za održavanje vašeg vrta u besprekornom stanju. Sa...www.honda-powerequipment.rs
Rešava i ostrugu,trnjinu i ostale gluposti.Koristim ga veće dve sezone i preporodio sam se.Samo redovno menjaj ulje i ne brini