Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam takvu vec 2-3 godine. Mnogo dobra kosacica.Gledam kosilicu Husqvarna lc 151 s i čini mi se da će ove godine ili za sledeću sezonu biti uzeta ako posluži zdravlje i sreća junačka . Cena jeste jača ali dosta sam gurao Stihl 248 rm.
Koja ti je kosačica sa 200cc? Ja imam Villager B&S motor 125cc , 1.7kW nož je 51cm. Jeste da joj fali snage ali ne mnogo. malo manji nož možda 46 cm ili malo jači motor možda 2.2kW bi bilo OK.56 cm noz a motor bese oko 165 cc/3.5ks ? ,slabo je to za taj zahvat.Kod mene na kosilici je 53cm noz ,motor nepunih 200cc i opet nije to to bas,moglo bi to jos jace.
mtd , vilager sve sto nosi B&S motor. Lezaji na tockovima i sto jace kuciste.Da li imate neku preporuku šta danas kupiti od kosačice?
Radi odlicno ali ima jedna mana bez korpe. Taj plasticni deo sto se stavi da izbaciva travu sa strane je glupavo resen. Samo se stavi na neku osovinicu i poklopac ga pretisne odgore. Ako zakacs za neko drvo sa tim dodatkom ili bilo sta drugo momentalno spadne (valjda da se ne bi slomio) poklopac se zatvori i onda moras da gasis da opet namestis... malo smara ako si neoprezan prilikom kosenja...Kako radi kada se skine korpa? Mene ne zanima skupljanje trave već bočno pražnjenje...
Tačno od m do e.mtd , vilager sve sto nosi B&S motor. Lezaji na tockovima i sto jace kuciste.