Beli luk

Tek sutra nastavljam .. već sad mogu reći da sam zadovoljan s obzirom kakva je godina bila jedna bašta ekstra druga slaba. Hteo sam na jesen 1kj da posejem al izgleda ostaću na pola, ali videću da uzmem još neko seme ili iz Mihajlova ili Bosut da probam i to pola pola..

Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 7 eszközömről
 
Jutros me zove nakupac cigan sa kvantasa iz bg, dao mu broj prijatelj sto sam mu rekao da proveri cene. Kaze lik da hoce na bunt da kupi pa on prodaje na veze ali nije rekao cenu a na belo da mu prodam ocisceno nece da kupi kaze skup sam . Nezvanicno taj drugar kaze da cigan placa 700-800 din bunt od 60 kom ‭+381 65 2413 997‬ evo ga broj pa probajte. Mene ne spominjite nismo ostali u ljubavi


Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja danas počeo da čistim i dođe taj u dvorište, pita ima luka reko ima. Kaže može i prljav može i čist, pita koja cena. Reko daj broj pa ti javim, ja kucam broj kad to taj što si ti napisao Ja kažem prljav 200, kaže on hvala, reko daj neku cenu ti kaže hvala. Nije hteo ni da priča više.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
 
Koliko plaćate čišćenje? Ja pogađam za 160-180 na sat.
Ja na malo prodajem 1-2kg za 400din. Kod nas na pijaci 500.
Kako je kod vas?
 
Ja sam čistim, mislim porodično pa polako. Od prodaje još ništa, jedan davao evro za prljav ali samo krupan baš, ostali se ne javljaju. Od drugara tast koji se bavio sa tim i zaštitar je, čuo je da je bio neki uvoz e sad koliko je tačno ne znam.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
 
Sad me zove neki pita pošto luk, reko 250, kaže jaka cena, ja pitam koliko ti daješ, kaže kupujemo u Sakulama za 120,130. Jel neko čuje kakve su cene u okolini?

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
 
Ne znam za trgovinu u mojoj okolini. Čitam oglase na Kupujem/prodajem i STIPS nedeljni pregled na pijacama. Ima još vremena, biće veća cena.
Na kvantaškim pijacama duplo jeftiniji nego na zelenim pijacama.
Što se tiče čišćenja ne volim da u žurbi ne očiste ili ne proberu lepo. Već znam od prošle godine ko koliko i kako može da očisti na sat pa prema tome imam različite satnice.
 
Poslednja izmena:
Nikoli Klek,
jel tvoj sav otišao i pošto?

Ma otkud, slabo ide, 500kg sam prodao. Nesto po 300 nesto po 230, ako nastavi sa padom cena stacu sa prodajom. Stao sam i sa ciscenjem da ne kalira mnogo luk. Cekam sl nedelju da se javi ovaj sto otkupljuje pa videcu koja je cena. Dok se potrose ove zalihe sa kvantasa onda mozda malo skoci cena ali ko zna..


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Danas sam dao nešto po 200 din. Nakupci kod nas daju 120 za ovakav luk, ludilo.
46f5829d97116a9d88823031d024768f.jpg


Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
 
Trenutno stanje, kvantas u NS 150 din max i to luk jako dobar. I dalje su im prioritet sela kao Zitiste i Mihajlovo gde ga neki kupuju i po 120. Icu u subotu ujutro u BG na kvantas pa javicu tamo stanje.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Ja sam otisao u petak pre ponoci i bio sam tamo oko jedan sat pa sve do pet ujutro. Ja taj za 250 nisam nasao. Ima ljudi tih nakupaca sto prodaju i oni ga prodaju za 200 a slabo ko je hteo da otkupi od mene i ti sto su hteli su nudili 150. Vrv da bi se moglo prodati po 200 ali ko zna koliko bi se toga prodalo jer generalno ima samo na par mesta gde se prodaje beli luk i to ne ide bas nesto. I svi sto prodaju imaju luk u istim dzakovima tako da ga i nabavljaju na jednom mestu. Prepoznatljivi su dzakovi ljubicaste boje i vezani na pola nisu punjenji do vrha a isti takvi dzakovi se prodaju i u NS mozda je slucajnost a mozda i nije.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Ja Sam poslao uzorak jednom liku u ns pa cekam odgovor za cenu,rekao je da bi trebalo da bude bar 200 din e sad videcemo..luk je stvarno ekstra bas Sam zadovoljan,ako ima 10-15% druge klase ostalo sve prva..

Послато са Moto C Plus помоћу Тапатока
 
Nazad
Vrh