Markoni1985
Član
Bas je dobar sklop. Jel mozes da stavis sliku mašine? 3 reda seje?
Poslato sa KSA-LX9 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja radim sa drugom hemijom,sa stompom nisam bio zadovoljan,ne bi trebalo da bude problema sa kanom u tom periodu,barem kod mene nije bilo.Nisi prskao AQUA STOMPOM?
Da li KAN opeče odrasle biljke krajem aprila ?
Da,tri reda seje a mašinu sam pozajmio tako da nisam u prilici da slikam...Bas je dobar sklop. Jel mozes da stavis sliku mašine? 3 reda seje?
Ja koristim KAN ili Ureu nikad nisam imao problemaNisi prskao AQUA STOMPOM?
Da li KAN opeče odrasle biljke krajem aprila ?
Poprskaj sa Teatrom(ima i od 100 ml) i samo ga paračem predjiPozdrav ljudi. Da li je kasno da bacim sad AN? A drugo pitanje može li se šta uraditi sa ovim ranim truležom?? Izgledao kao da je polego od mraza a sad kad se oporavio od mrazeva vidim da se skroz osušio po koja biljka, ja izvadim kad ono čen trio..nisam slikao trulež a evo kako luk izgleda, stomp još se drži .
Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 7 eszközömről
Vosi, kako ti zalivaš. Ja sam koristio "lajflat" 2" i najjeftinije prskalice. Kod nas stalno duva, čas sleva, čas sdesna (ne znam jel sam ispravno napisao), prskam komšiju umesto mene, vetar mi zaustavi okretanje prskalica, iz prskalica curi, napravi baru pa ne mogu da priđem,....I 1000 x 150 je 150000 više
Ali ako zalivaš jutro onda minimalno ti je tonu više a tvrdim iz iskustva da bude više
Nađe li bunardžiju Ladanjija iz Novog Bečeja?Može li kontakt tog čoveka? Nama su u proseku tražili 30-40e po metru
Imam bušeni bunar,trofaznu struju i rasprskivače Waterbird i imam napravljene držače(6 m cev od 3/4 coli u čega zavrćem rasprskivače,na jednom imam po 4 kom rasprskivača,imam takvih 8 kom što mi zaliva nekih 90 m dužine i oko 12m širine)to je kodkuće gde imam struje a u vinogradima imam pokopan okiten 5/4 coli i koristim sektorske rasprskivače i benzinsku pumpu.Ove Waterbird neverujem da ćeš ti moći da koristiš pošto mu vetar dosta smeta ali za 2 sata ti natapa ama baš.Vosi, kako ti zalivaš. Ja sam koristio "lajflat" 2" i najjeftinije prskalice. Kod nas stalno duva, čas sleva, čas sdesna (ne znam jel sam ispravno napisao), prskam komšiju umesto mene, vetar mi zaustavi okretanje prskalica, iz prskalica curi, napravi baru pa ne mogu da priđem,....
Nikad nisam video neku razliku sa tim secernim vodicama kao prihrana preko lista, prska sa svim i svacim i ostavljao kontrolu i nikad nisam video razlike u glavicama.....Nikoli,
čime prihranjuješ preko lista?
Zar još nije mala lisna masa mnogo se promašuje ? Ja sam mislio da se prihrana preko lista radi kao nešto dodatno, extra, nekim posebnim preparatima i stimulatorima rasta.
Misjakinja mora da se oprska u jesen posle sejanja luka i posle rano u martu cim vreme dozvoli osparta i okopa...Ja sam prošle godine prskao SLAVOL-om ali ne mogu reći da li vredi pošto nisam uspeo da ubijem "mišjakinju" pa mi je luk bio sitan.