worm
Član
Hahahahah, slatko se nasmejah. Pa nov sad toliko kosta 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja mislim da kod rusa ljudi najvise grese kad mu zakace trobrazni vogel pa ga skrkaju preko 30 u teskoj zemlji i onda gas do panja da se vise dere nego sto ide i tu i trosi.
Zar nisu ceske pumpe manji potrosaci od ruskih. I kako da se pozna koja je koja, da li ima neke razlike vizuelno i da li zavisi od godista traktora koja pumpa je ugradjivana
na ove godine 11l samo ako ores plice od 20cm.a na tezoj 15 pa navise.82 u tezoj zemlji 15l dok u laksoj 11l,dok 892 za nijansu manje trosi,sve zavisi od dosta faktora..zemlje,motora,nafte,vozaca..komsija na 920 sa menjacem nikako,te mu ja jako sporo te mu je jako brzo...82 i 892 izgleda da imaju menjace za sve i svasta
U zadnje tri godine malo ore i tanjira.Deo atara prema Tordi ,Česteregu i B.Karađorđevu je ritska crnica i na toj zemlji je trošio (u zavisnosti od godine) 15-20 litara u oranju a u tanjiranju 3,5-5 litara po jutru.Deo atara prema Melencima i N.Bečeju je lakši i tu troši oko 10% manje.I kako ide potrosnja u oranju i tanjiranju po jutru sa ovakvom pumpom jer je kod nas slicna zemlja
Uh uh za mene sve to velika potrosnja posle Torpeda![]()
Jel pase ova ceska ac pumpa na rusku pvp?