worm
Član
Hahahahah, slatko se nasmejah. Pa nov sad toliko kosta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja mislim da kod rusa ljudi najvise grese kad mu zakace trobrazni vogel pa ga skrkaju preko 30 u teskoj zemlji i onda gas do panja da se vise dere nego sto ide i tu i trosi.
Zar nisu ceske pumpe manji potrosaci od ruskih. I kako da se pozna koja je koja, da li ima neke razlike vizuelno i da li zavisi od godista traktora koja pumpa je ugradjivana
na ove godine 11l samo ako ores plice od 20cm.a na tezoj 15 pa navise.82 u tezoj zemlji 15l dok u laksoj 11l,dok 892 za nijansu manje trosi,sve zavisi od dosta faktora..zemlje,motora,nafte,vozaca..komsija na 920 sa menjacem nikako,te mu ja jako sporo te mu je jako brzo...82 i 892 izgleda da imaju menjace za sve i svasta
U zadnje tri godine malo ore i tanjira.Deo atara prema Tordi ,Česteregu i B.Karađorđevu je ritska crnica i na toj zemlji je trošio (u zavisnosti od godine) 15-20 litara u oranju a u tanjiranju 3,5-5 litara po jutru.Deo atara prema Melencima i N.Bečeju je lakši i tu troši oko 10% manje.I kako ide potrosnja u oranju i tanjiranju po jutru sa ovakvom pumpom jer je kod nas slicna zemlja
Uh uh za mene sve to velika potrosnja posle Torpeda
Jel pase ova ceska ac pumpa na rusku pvp?