Basak

Čujem da perkins hoće da potroši. Ja sam imao s44 što je kopija perkinsa i u oranju je bilo od 10 do 12 litara kad je baš teško oranje. Da li je kopija 100% ili ima neke izmene ne znam ali ja sam bio više nego zadovoljan potrošnjom. Čak ni deutz ne troši manje.
Za s44 je potrošnja u opterećenju oko 8 litara na sat.

Poslednja izmena:
U ovom videu možete videti dva priloga u kojima se vidi kakav je odnos države Srbije prema srpskom poljoprivredniku. U prvom prilogu ćemo videti i čuti prevarene poljoprivrednike koji su pre više od godinu dana uplatili traktor Basak 110 ks u firmi RTI i nikad im nisu isporučeni. Drugi prilog je primer kako pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede nema razumevanja za mlade voćare posle katastrofalne suše, tačnije kako radi suprotno od onoga zašto je osnovan. Detaljnija dešavanja pogledajte u videu... Hvala što ste pogledali video, za još zanimljivog sadržaja lajkujte video,komentarišite i pretplatite se na moj kanal!

Kakvo je sada stanje sa novim distributerom traktora, da li je neko uzimao basaka preko agromarketa da li su korektni sa isporukom ?

Послато са SM-A525F помоћу Тапатока

Koliko je kod tebe basak kako si zadovoljan ?

Koliko si radnih sati napravio, sem sajle nisi imao nekih intervencija ?

Nazad
Vrh