Banke - Krediti, uslovi

И мене занима ова тема имам у плану куповину неке земље...Искрено нисам звао ни једну од банака да се распитам,мада и један од власника једне парцеле нешто кочи.

A zašto ne Garancijski fond, Pokrainski fond za razvoj poljoprivrede i još ima neka slična institucija u Novom Sadu. Kamate su kako kažu od 1 do 3 %. Mislim da rade od naših poreza pa zašto ne bi iskoristili to, nisam ni ja nikad jer sam uzimao ove subvencionisane kredite preko ministarstva, ali ako njih nema probao bih ovo. Ima tu kredita i za zemlju, mašine,voćnjake,repromaterijal..Ide i to preko banke ali mislim da sa bankom sve oni rade.

И мене занима ова тема имам у плану куповину неке земље...Искрено нисам звао ни једну од банака да се распитам,мада и један од власника једне парцеле нешто кочи.
Iz Komercijalne su pre nove godine zvali da imaju povoljne uslove za kupovinu zemlje sa rokom otplate do 15 godina.

Koja banka kod nas ne naplacuje odrzavanje racuna kad nema prometa na racunu, tj kad racun miruje? Da li toga ima uopste?

Tako je bilo i u erste banci za poljo račune.

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh