Lala iz Banata
Član
Kod Sosica (Almex) u Pancevu je CLAAS svi tipovi 200 din/kg. Ja radim sa Makitalom Makedonskim Tip 500 i prezadovoljan sam. Ima u Pancevu i neki Leskovacki plave boje, sa UV zastitom. Valja li to nesto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to Krajince mi zvuci poznato. Jednom sam uzeo njihov kanap ali klupko nije izjedna izradjeno, nego ima cvorove unutra i svaki put se iskida kad naidje na cvormityoo je napisao(la):Uzeo sam 2 klupka za probu pa cu videti! Inace firma je:
Stamenkovic DOO Donje Krajnice-Leskovac
Na prvi pogled nije los, malo je grublji od segedinskog...
slavonac je napisao(la):@banatsi- problem ti je u prihvatnim mjesecima što prihvate špagu kad vile donesu.
ako stignem slikat ću ti.
imao sam takav problem na lifamovoj , probao sve i na kraju došao do toga,pojavi se luft pa neprinese špagu da petljač može zavezat![]()
kod mene je leva strana bila u pitanju ... sada radi odlicnomityoo je napisao(la):Pa i meni je samo jedan kanap vezivao a drugi nije! Sa koje strane ti neveze? Pretpostavljam da je uvek ista strana u pitanju!
mityoo druže zar si ti sumnjao u nasmityoo je napisao(la):Ako je reseno onda super! Znaci da ovaj forum nesto i vredi!![]()