kombajner
Član
ti naravno cak sam i pricao sa tobom ti ili cugi ste rekli da se isto nekom koje vi znate sjebali vezaci u kukuruzovini !nije bitno uglavnom je zajebano sa vezacim! koju teras ti todore??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
poljostroj o kojo pričamkombajner je napisao(la):ti naravno cak sam i pricao sa tobom ti ili cugi ste rekli da se isto nekom koje vi znate sjebali vezaci u kukuruzovini !nije bitno uglavnom je zajebano sa vezacim! koju teras ti todore??
ti ćeš svaku presu zagušiti ako ideš brže nego što ona može da proguta tako da su te priče o tunelu totalno neistineredrax je napisao(la):ok... dosta mogu da naucim od vas... a recite mi jos nesto... prese koje prave manje bale (imaju manji tunel pozadi), cuo sam dve verzije o nima. jedni kazu da hoce da zagusi u malo debljem otkosu, dok drugi pricaju da radi kao i svaka druga presa, samo cesce izbacije bale... sta je sad tacno?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti sa presom ideš da je uvek puna a ne da je poluprazna to ti ja govorim inače 539 ide bez problema sa poljostrojovom ja sam kod strica terao i samo gasredrax je napisao(la):mislim da se nismo razumeli... imam IMT 539... e sad, kad bih isao istom brzinom, da li bi presa sa vecim tunelom bolje radila u odnosu na onu sa manjim? ili bi radila isto, samo bi ona sa manjim cesce izbacivala bale?
pitam ovo, jer bi meni bolje odgovarale manje bale, s obzirom da sam moram da ih tovarim, a zatim i da spakujem na tavan