Balirka

Interesje me sve da imam.Drugačije se šteluje od Lifama.Uvek je dobro imati.Za ovu sad ne treba ulaganja ali kasnije ko zna.

Ne znam kako 51ca. Ja imam markant 50 već preko 20 godina. Prosta mašina a uz to radi kao singerica.
Malo je manjeg kapaciteta od recimo welgera u istom rangu presa. Ali za svoje potrebe ko ne juri pare sa njom, više nego odlična.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Jesi li zadovoljan sa njom.
Da, kod mene je nekih 25 godina, i nekih vecih sranja nisam imao. Pravila se nekih 80-ih, msm od 83 tako nesto. Do tada je bila 50-ka, razlikuju se u nekim detaljima. Ja sm dobio sirokougaoni kardan walterscheid, jer ima dosta kratku rudu, skoro sam stavio robertov drzac kanape ,greska trebao sam oba.Inace joj je drzac kanapa sve i svja, sa nozom recimo nikad nema problem jer je na claas-u tako konstrisan da uvejek sijece kanap, inace je dosta mali fizicki.

Poslednja izmena:
Ova je 92.Proizvedena u Francuskoj.Kaže da je na klipu nešto dorađeno u odnosu na 50-ku.Sad je sin doterao pa je pere.Biće slike.Jedino što fali je spoljni lim kod igala.I vidim da je ona poluga varena što služi za štelovanje nosača igala u gornjem delu.Ali nije skroz napuklo pa je zavareno na vreme.Kupljena je od poštenih ljudi.Oni garamtiju za taj var koji služi već 10 godina.

Sve su made in france, klip da li je nesto drugaciji od 50-ke ne znam, nozevi su isti. Klip ima pet lezajeva koji su u originalu poskupi.Inace velika pesnica veza reduktora i klipa nema lezaj vec plasticnu cauru iz dva dijela.Uopse dosta mijesta ima plasticne caure, valjda od poliamida, i sa time nema problema.

Nazad
Vrh