Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za b47 imaš sve delove što se vezača tičeSam u smislu da ne mora neko da ide iza da veže svaku 10u balu, sada je još i gore, skoro svaka odvezana na jednoj strani.
Промени петљаче, наштелуј игле. Игла мора да у буквалном смислу лиже тело петљача. То лако можеш да наштелујеш. Дотераш игле до врха и гледај да ли имају луфта између њих и петљача, ако има спусти их скроз доле у задњи положај седни доле и ногом упри у иглу. Немој прејако да је не сломиш и превише не искривиш, врати је горе и гледај да ли се луфт смањио. Ако јесте пали трактор и пресу и у њиву.Sam u smislu da ne mora neko da ide iza da veže svaku 10u balu, sada je još i gore, skoro svaka odvezana na jednoj strani.
Pa sad možda bi i mogao ovde da ti pomognem ali najbitnije je da se vidi kako izgleda taj nevezani deo kanapa.našao sam nekog majstora, svi kažu da izbegavaju da rade international ali ovaj će kao da pogleda. Jbg kad ja nemam baš nešto veze sa balirkama, ne baliram puno i dugo vremena je nekako vezala ali sad se iskundačila načisto.
Ako ti nije problem pošalji mi broj u poruci pa kad budem radio ili kad budem mogao da ti se javim na viber.Pa sad možda bi i mogao ovde da ti pomognem ali najbitnije je da se vidi kako izgleda taj nevezani deo kanapa.