KishRobert
Prijatelj Foruma
izglodje vam se rupe jer se sraf(sigurnosni) ne stegne dovoljno i onda jebe rupu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mica967 je napisao(la):Na lifamovu presu ide vijak 8 x 50 mm 8.8 u kvalitetu a sve druge varijante su budzenje i mogu da naprave kasnije velik problem na presi tako Zorane moj ti je savet da neradis prepravke![]()
Zar nije bolje razbusiti rupu vecu i ubaciti biksnu i vratiti saf M8KishRobert je napisao(la):izglodje vam se rupe jer se sraf(sigurnosni) ne stegne dovoljno i onda jebe rupu.
ajde poslat cu mu pp da ga preusmjerim ako ne cita ovoZeka je napisao(la):clan Cish Robert ce ti sve objasniti o MF presama(balirkama)![]()
MONTOYA je napisao(la):Moj drugar ima masej presu ne znam koji model najviše se žali na colovne mere šafova
Lifam nije nista ukrao , Lifam koristi RASSPE vezace. http://www.rasspe.de/english/KishRobert je napisao(la):presa,kao presa je ok,spora,nemoze da se meri sa welgerom,jd,class-om,al moze ona da natuce sasvim respektabilnu kolicinu bala.plus da budu kvalitetne bale.
velicina bale se poredi sa welgerom 45~52(zlatna sredina)
petljaci vezuju "mrtav" cvor,nemoze da se odveze.
delovi su zajebani(colovni) i skupi(uvoz),pre 10-tak ,godina smo narucili par igli i par petljaca,cena je bila nekih 600e.to je jedino sto smo novo kupili,ovo ostalo je sve budzotina hand made.
90% delova sa lifam prese lice,ali samo lice,al' kad uporedis,negde fali 0,5 mm.znaci i sistem vezaca je jako slican lifamu.zapravo,ja mislim da je lifam to i ukrao,al' je prepravio na metricki standard.
prenosi idu preko lanaca,uvek moraju da su dobri i dobro zaspanovani,inace brzo naprave kurslus.
obrati paznju na kocnicu ispod klipa,jer ako ne radi stradaju igle.
valjda je to to...ako jos nesto interesuju,pitajte.