aaaaa_12345
Član
Kako doći do tog dijela da se pogleda? Čini mi se da se mora cijeli pickup izvaditi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko vidim do pola imaju taj lim po kome kruže ležajevi, od pola ne vidim najbolje ali čini mi se da nema. Hvala puno na pomoćiMora,a to mozes da vidis i spolja u kakvom je stanju,samo gledaj tu stazu gde prolaze lezajevi od tih nosaca pikap zica
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Igranka pravo. Kad se nakanim možda je i razvalim pa skontam šta je. Hvala na pomoćiAuuu kod tebe je nesto zesce razvaljeno
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Raspao ti se lavirint, kod b47 moraš izvaditi ceo pikap napolje i moraš da isečeš pikap noseću cev da bi ga razdvojio ne postoji drugi način kod ovog modela, kod ostalih ihc modela ne mora da se seče. Verovatno su se raspali i ležajevi koji idu po lavirintu pa ga oni unište, mozeš da mi se javiš na pp da ti objasnim kako da rešiš.Ovde je pogon preko lanca na unutrašnjoj strani prese, odma ispod čekića što nabija sijeno. Tu je i lavirint i ležajevi. Ako je lavirint onaj lim što se vidi gore na slici onda je i na b47 obični lim. Ne vidim nikakve šerafe da se samo ta strana može skinuti a sve se mora raditi ležeći pod balirkom. Moraće raditi youtube i slično da vidim može li se naći neko rastavljanje
pokrivio vile na presi sad nezna se luk koliki je na vilama da bi se vratile koliko toliko u normalu ,mozda je i jaram iskrivljen to sam pitao.a presa je kola rivale 2Ja tebe nista ne razumijem, upotrijebi nekada zarez, tacku i sl. Nemoj da shvatis pogresno, ali te stvarno ne razumijem.