Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vuces po 2-3 bale sa sobom.Nozeve treba nastelovati i ostritiJedna od jutros
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ja danas balirao slabo sijeno ove godine 1 direkt balirao.
Onda imaš lufta na klipu,Nastelovani ,ostri , na nekim mestima je sirova detelina jer su preveliki tragovi i nije se osusila.
Mada sta sam primetio nije mi ravan stabilni noz, tj mesto gde se srafi noz.
Na krajevima noz od noza mi je 1mm a na sredini 3mm.Izgleda kuciste da je dobilo batina ovih godina.Moram limice podbaciti u sredinu da bude ravan kad ga stegnem i onda nece vezati jednu za drugu ni u sirovoj detelini.
Ja imao neke musterije ove godine za baliranje (inace ne baliram usluzno) tako dobro pograbljali da sam balirao u 2 brzohodnoj sa IMT533 i welger AP45 (inace traktor ima 3 brzine), vecina tom brzinom vuku u transportu balirku.
Kolegi je tako pukao i iskrivio se tunel na ConstantNema ni lufta, nemos ga mrdnuti.Gde da nateram noz na 1mm zazor sa luftom u klipu
Rekoh ti sta je. Krivo sediste noza , 3 mm rastojanje od noza do noza na sredini a na krajevima 1mm i kad je sirova detelina ne sece je idealno na sredini.Umuli koju sirovu stabljiku i onda mi izbaci po neku zavezanu.
Bitno da nema ni jedne odvezane
Kad je normalna nemam problema nikakvih.
Društvo jel ima neko POLJAKINJU presu Z224
Jako su jeftine šta im fali?
U selu ima jedna gledam dobar ulaz velik, velika bala, RS petljači gde je logika?
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora