Vi ste onda mađioničari. Respect!
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Fora je da se ne ograbi na otkose dok je mokra inače nema sušenja unutar otkosa ma koliko dana stajala na suncu.
Sad te moram demantovati, najvise nozeva i par puta klip sam slomio( pukao) zbog balerine.Posle sunca nikad.Na suncu je 7mm i precvika ga noz lagano ali balerinine opruge uffff.A nalazio sam ih u balama dosta.Sa suncem da , sabija i mota u konop, sa balerinom nema takvih problema. Isto tako balerina nema problema grabljanje sirovu, mokru ili suhu, sunce ako je vlazna ili nedovoljno osusena hoce da mota prebacuje nazad itd. I kod presanja je lakse presanje poslije balerine. Postoje balerine koje su brze , vrte rotor brze i sporije , ali generalno grabljaju brze od sunca , takodje balerine ne gube zube/opruge koje zavrse na nozu i kontra nozu prese kao kos sunca.
Sad te moram demantovati, najvise nozeva i par puta klip sam slomio( pukao) zbog balerine.Posle sunca nikad.Na suncu je 7mm i precvika ga noz lagano ali balerinine opruge uffff.A nalazio sam ih u balama dosta.
Ista detelina grabljena suncem i balerinom, gde je sunce tu idem prva brza , gde je balerina druga brza.Mnogo se lakse balira posle balerine.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Kojim traktorom baliraš? Pitam zbog toga što voziš drugom brzom.Sad te moram demantovati, najvise nozeva i par puta klip sam slomio( pukao) zbog balerine.Posle sunca nikad.Na suncu je 7mm i precvika ga noz lagano ali balerinine opruge uffff.A nalazio sam ih u balama dosta.
Ista detelina grabljena suncem i balerinom, gde je sunce tu idem prva brza , gde je balerina druga brza.Mnogo se lakse balira posle balerine.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
I ja se pitam, Kad baliram drugom sporom ja sam zadovoljan, prvom brzom baliram slamu, drugom idem samo prazan.Kojim traktorom baliraš? Pitam zbog toga što voziš drugom brzom.
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Tako je, ko bi nama ugodioTačno bi za baliranje trebao traktor sa VARIJATOROM vožnje kao kombajn
Treba nešto sklepati
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Maler.....juce smo balirali, upao kamen i zaglavio se u malju koji sabija seno, tacnije zaglavio se u prorezu predvidjenom za igle......šteta, udario u jednu iglu iskrivio je skroz i pokidao lanac koji okrece vezače, inače balirka je marke Masey Ferguson 120. Da li mi neko moze pomoći oko uzubljivanja pomenute balirke?
Piši sve ako mogu da razumem