pocerina
Član
Ima ja 2 gume sa felnama 8.50-12 za presu, ako nekog interesuje.
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije to leva mera.To je redovna mera samo je kod nas problem kada treba da se kupi nova guma u toj dimenziji koja košta od 9 do 12.000 dinara a polovnih dobrih nema pa se onda pribegava budženju i karabudženju.
Ima ja 2 gume sa felnama 8.50-12 za presu, ako nekog interesuje.
Sa Claasa.Kako to druze mislis redovna mera???
mozda jeste za Claas i za prese,al inace normalna mera ti je 15" 16" bez trecina osmina petnaestina...
Nek je guma i 15 000,ne buni mene cena,ipak ta guma ima neki vek trajanja od par godina,ne kupuje se svaki dan,al da ja nadjem oridjidji felugu da nemoram i ja da karabudzim nesto jer to mi se bas i ne svidja osim u slucaju kada "nuzda zakon menja" tada opravdavam.
- - - - - - - - - -
Sa kojih je to presa skinuto druze?
Sa Claasa.
15.3 je redovna dimenzija. Pogledaj po netu malo.
Ivane šta je sa tvojim?
Jel može da se ubaci u šablon?
Da se iseče i povari ponovo po šablonu?
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Idi kod deda Svete u Odzake covek ima sablone ispravlja,pegla,vari sve sto se toga tice,drugu sad radi presu isto mu je pokrivilo i otkinulo uske na drzacu igala.Pusticu ti slike preko mesengera... tesko da se to moze ispraviti
Od kog materijala su igle?Pusticu ti slike preko mesengera... tesko da se to moze ispraviti