lovac luka
Član
Svornjak je ona osovinica sto peca osovinu petljača
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja neznam izgleda sam jedini ovde sa ograničenim budžetom?????
Kolega reče mudrosti!!
Apsolutno znam terati novu MARKANT 65
terao sam je 2 sezone i mogu vam reći baš mi ide od ruke da teram novo
Jexem se sa POLJOSTROJ jer je jedino ona bila 650e imaju slike kakva je stigla
Izašla 1000e
Šta uzeti za 1000e
Sad mi lakše
Retko sta sam kupovao da sam imao sve pare, a ne da pričam o neograničenom budžetu!
Pozajmljivao, vraćao odradjivao, prebijao, svašta je bilo bitno je da nisam nigde ostao dužan!
A kupovao sam svašta mašine zemlju nekretnine uvek je bilo povuci potegni
Takav horoskop
Ali si zato tom mukom stekao neka znanja u tom domenu koja vrede pravo bogatstvo-veruj mi.Sad mi lakše
Retko sta sam kupovao da sam imao sve pare, a ne da pričam o neograničenom budžetu!
Pozajmljivao, vraćao odradjivao, prebijao, svašta je bilo bitno je da nisam nigde ostao dužan!
A kupovao sam svašta mašine zemlju nekretnine uvek je bilo povuci potegni
Takav horoskop
Masa je slomila igle,presa nije prezubila eno je radi kao prava igle ispravljene i jedna je zavarena.u pitanju je bilo na kraju petljacke osovine onaj mehanizam kako se sve to zove pojma nemama!I Class markant 60 ima samo jedan lanac koji pokrece pick up ostalo je sve na zupcanike!Jedini nacin presa da pokrivi igle je ili da nije u fazi ili nesto upalo u tunel od klipa i udarilo u iglu. Trece nema
Zato treba uzimati samo prese gde lanac ne tera vezacki mehanizam nego zupcanici ( krupni da su zubi) i nema tih decijih bolesti.
Meni su igle jos fabricke a presa 30-40 god stara.Jos malo i prousice se sa one strane do vrha koliko su potrosene.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Na welgeru se to ne desava.Jer je ceo mehanizam na presi "malo" ozbiljnije uradjen nego kod ostalih.Kljuc paljenja ili okidanja, i tzv. ''nokat''. Isti djavo kao i da je prezubila.A kako je sjebala igle kada vezac ne pogoni lanac, Dane rece da se to ne desava.
Jesi li počeo da se baviš stocarstvom?