vladimir..
Član
Xone,mozes li da je uporedis sa nekom drugom balirkom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Xone,mozes li da je uporedis sa nekom drugom balirkom?
Pa ima li neka balirka jos u selu, da kazes dal je tvoja brza il sporija i tako? Za zastite znam. Tacno je da zbog spirale imaju bolji protok.
Jd je radila sasvim dobro. Kazem u istim uslovima rade, i ova uradi vise, veci protok ima. U ravnici bih i ja uradio dosta vise nego na mojim terenima.Pa lose ti radila ta JD , kod mene je isto 332 i za balu mi je trebalo od 6 do 10 sekundi zavisi od mase i velicine njive.
Ali sigurno lma uticaja i to sto je kod mene ravnica jer nije isto balirati u brdu i po ravnom.
Nema to veze sa vecim tunelom ,sve je to manje vise priblizno.ja sam s sgorbatijem zadovoljan.
Bitan je tunel veći i veličina bale samim time si brži.
Daj ti nesto konkretno da ide brze a ne samo ironijom nekom da se sluzis.Za brdoviti teren someka ili galigani lagane su i imaju dobar ucinak sad sam pogledao ihc 435 ravno 1300 kg
A sto se tice poredjenja sa welgerom to je uzaludno jer koliko god da neka presa dobro radi i ide brze od doticne to nikad nece biti dovoljno....
Daj ti nesto konkretno da ide brze a ne samo ironijom nekom da se sluzis.
Gledam tu ihc 435 specifikaciju 75 udaraca klipa u minuti /540 to brzo????
Najveca mana svih tih presa je rs vezac i lanac koji ga tera
Sent from my Redmi Note 4 using Tapadjoka