marre2
Član
Nemam presu, i ne razumem se u njih, nego čisto onako po nekad bacim pogled na ovu temu... Samo da primetim i napišem da mi je VANILA vrh!!!
kod nas se tako kaze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemam presu, i ne razumem se u njih, nego čisto onako po nekad bacim pogled na ovu temu... Samo da primetim i napišem da mi je VANILA vrh!!!
kod nas se tako kaze
Nije to cvor u klupcetu, obicno klupcad kad se tumbaju ( neravna njiva) i pri kraju kad su hoce samo da se odmota par krugova i zapetlja se, dosje na zatezac spage i otkine naravno jer ne moze cvor( ko masna izgleda) provuci.Danas poteram BABETINU prva brza fergusonom seno sirovo tunel skroz otpusten, bale teske Ali bmekane ko slina pjebava, puca manila, tesko skida sa petla I tako 200 bala
, predjem u seno suvo kao barut 3kj dotegnem tunel 20krugova opet prva brza puna usta ide ko lutka bale ko cigle nemos prste pod kanap zavuci ide samo peva, predjem u jecmenu slamu ima 40% sirka ide nabija ko metak uradio 100 bala
Predjem u mokar korov bas vlazan a jao muke moje puca kanap drka jedva 60bala
A da spomenem da sam iznenadjen losim kvalitetom SPRINGER 320 nasao sam 5_6 cvorova u klupcetu, bas me neki los zapao a ostalo mi od jesenas
Veceras sam doneo novi dzak SPRINGER 320 pa cemo videti sutra
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Gdje kupujes tako jeftino?Ja koristim Max power tip 500 poljostoroj union, 8.2€ klupce i nemam nikakvih problema..
Znaci cvor MASHNA rukom vezano krajevi vire 2_3cmNije to cvor u klupcetu, obicno klupcad kad se tumbaju ( neravna njiva) i pri kraju kad su hoce samo da se odmota par krugova i zapetlja se, dosje na zatezac spage i otkine naravno jer ne moze cvor( ko masna izgleda) provuci.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk