Balirka

Sad gledam , blokirali mi video na youtube zbog Mitra, kao autorska prava bla bla

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Znaci gledam i ne verujem, tacno imaju prepoznavanje zvuka kad kacite snimke. Je.o ih Rićmi

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Mislim koja god pesma da je isla da bi mi ukinuli snimak, mozda da nije tih traktor i prejaka muzika mozda mi nebi blokirali. :)

7a48b54eebcd89d2ed5ba558e728a1f0.jpg

Danas Kumu Crkao senazni kombajn pa sam speglao balirkom.stocni grasak kosen pre 2 dana. Bale 14-15kg a ocekivali smo 30kg s obzirom kako je zelen

Crkao mi je brojač ... gde uzeti da je bar neki kvalitet? Jel ima na kupujemprodajem ili negde na internetu da se naruči?

Послато са SM-J320F уз помоћ Тапатока

Pozdrav radni narode, imam problem sa balirkom New holland 265, nece da veze dobro, nekad sveze a nekad nece, pravila problem prvo desna strana vezaca , pa sam ocistio drzac kanapa i dotegao i sada radi desna bolje nego lijeva, ali prilikom skidanja cvora nece da cvor sletije sa petljaca sam, nego uvijek bala mora da svuce cvor kada je pod pritiskom. Listao sam forum ali sam se umorio pa mi se ne da sve listati

Dotegni pola kruga drzac kanapa na toj strani koja nece da skine sa petljaca. Takodjer primakni skidac da dodiruje petljac.

Poslano sa mog Picasso koristeći Tapatalk

pokusati cu sutra ujutro, pa vam javim jesam li sta napravio, danas sam citav dan balirao 150 bala, i ostalo je za sutra jos nisam mogao vise da gledam kako napravi 5 i razveze 3 bale. Hvala na savjetu, sutra cu da probam to, i ne znam da li drzac kanapa mora biti suh, smijem li sipati razrjedjivac da odmastim ako je mastan

Koliko znam komplet vezacki aparat mora biti suh. Podmazuje se samo na postojece mazalice. Mastan drzac gubi svoju ulogu.

Poslano sa mog Picasso koristeći Tapatalk

Nazad
Vrh