MA ajd samo ti presaj sa svojom NENADJEBIVOM presom i uzivaj. Nema smisla dalje se raspravljat uvazam misljenja i iskustva i uporedbe ljudi koji su probali jednu presu i drugu i tako sve stvari i onda iznijele iskustva a ne sto su vidli da drugi rade
Ap 45 udara 110 u minuti pri 540 o/kardana , novije sve manje 100 o/min pa najnovije 90 o/minuti, postoje i druge jos vece konstruktivne razlike.
Prese sa kockastim malim balama su zavrsile karijeru bilo kojih proizvodjaca, to je povijest , ide se na sve vecu proizvodnju i sve manje ljudskog rada.
Ne uzivam ja , nego moram, jer nisam kupio rolku zbog stanja u toj oblasti kakva jeste, kako mi se cini i ova uskoro nece trebati kad stupe novi zakoni EU na snagu.
- - - - - - - - - -
Ja bih samo da kazem da gledajuci snimke na youtubu video sam neke sa pogresno podesenim dodavacima mase odnosno vilama , masa im se gusi na vilama koje su dalje od klipa i nije mi jasno kako se ne zapitaju zasto ime se gusi non stop masa na stolu , vile idu zajedno gore dolje i presa ima problema i oni jos stave snimak na internet.