sova
Član
Ne postoje glupa pitanja, postoje samo glupi odgovori. Kanap se ne mijenja nego se samo nadovezuje klupko na klupko, tako da imas beskonacan kanap unutra.
A ako mislis kako se uvodi, obicno imas na vratima bunkera za kanap, sa unutrasnje strane skicu kako se to radi. Imas odmah u bunkeru vodjice kroz koje prolazi kanap, za svako klupko po jedna. Zatim imas na izlazu iz bunkera 2 rupe, pa zatezac (jedna plocica prednapregnuta oprugama), onda obicno idu jos dva mjesta sa vodjicama, i na kraju igle. Kroz njih provuces kanap preko gornje strane rolnica, i onda zavezes za nesto stabilno.
Ponajbolje bi bilo da ti neko pokaze ko ima presu, nije to nista ali je tesko objasniti preko tastature.
- - - - - - - - - -
A ako mislis kako se uvodi, obicno imas na vratima bunkera za kanap, sa unutrasnje strane skicu kako se to radi. Imas odmah u bunkeru vodjice kroz koje prolazi kanap, za svako klupko po jedna. Zatim imas na izlazu iz bunkera 2 rupe, pa zatezac (jedna plocica prednapregnuta oprugama), onda obicno idu jos dva mjesta sa vodjicama, i na kraju igle. Kroz njih provuces kanap preko gornje strane rolnica, i onda zavezes za nesto stabilno.
Ponajbolje bi bilo da ti neko pokaze ko ima presu, nije to nista ali je tesko objasniti preko tastature.
- - - - - - - - - -
Pogledaj dobro iznutra, da slucajno kakva budala to nije zakilnerovala ili zapikala elektrodom, svasta je moguce na masini kojoj nisi prvi vlasnik.Kod mene je 4 godine i ja ga nisam skidao. Uzeo sam je u Krusevcu, cevek ih je dovozio iz francuske. po 8 komada u kamionu. E sad sta su oni radili to nemam pojma, ali verujem da su oni godisnje pravili bala koliko ja za 4 godine.