Vojkanvrelo
Član
Ma sve mi se cini da je mnogo sira ili sam ja kad sam usao u garazu se nesto mnogo zaneo.Inace ima hidraulicnu rudu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja moju 71 nekad kacim za 542 ,kad me mrzi da stavljam donju poteznicu na 558,i vuce i radi bez problema,a trebalo bi da je 71 dosta teza od 63.Meni izgleda sasvim solidno ta presa i koliko sam cuo da su placali prese nije mi ni skupa,nevidim na onoj cetvrtoj slici dobro jel joj ono iza katapult,ako ima katapult bez razmisljanja toliko kosta.Vojkane ovo je 63 a ne 630.Kod nas je 539 vuče bez problema ali je najbolje da je vuče traktor sa 5 brzina da bi učinak došao do izražaja.
mislim da joj pikap nije veci od 1,7Pick up je proširen za 2 dupla prsta i iznosi 1.85.Vidi se da ima hidrauliku a i da je radila što jes,jes.Lepo je usijana.
Moja balirka Nju Holand 265 pravi godisnje po 50.000 bala i izgleda kao nova.Nema nikakvu manu i pravice jos milione bala.Za te masine to nije nista cudno,moze to veoma mnogo da radi.Ova presa se naradila,pa triput vise joj je skinuta farba neg na mojoj,a moja je isto u prvoj farbi.Ta ima iza sebe na stotine hiljada bala.
skini razdelnik i vidices kako onda ide i koliko lepse bale pravi,i manje ces menjati lezajeve na klipu,a sirina pikapa na 63 je 1,74 proverenoKako radiš bez razdelnika? Pick up na 61,71 je 165cm i ima 10 duplih prstiju dok ovde ima 2 više iliti 12 komada pa računaj širinu.
pa bas zbog toga ti kazem,nije ta uradila vise od 200000 bala a to je za nju nista stevaneZare druze pa jel vidis i sam da na ovoj nije skinut razdelnik.