Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
za welgera komad orig.80 i nesto etodor je napisao(la):ako budeš rasturio da vidim jel jednoredni ili dvoredni nema problema jer ima knjigu od svih mogućih ležaja
ali si miran sa originalom dok pravljeni ne mogu dugo da izdrže jer nema kvalitetnih ležajeva na tržištu.Ja sam pravio za Welgera pa sam posle kupio originalne i rešio problem.Ovo ti je samo savet a ti druže uradi kako god ti hoćeš Onda su me zajebali prodavci kada su prodavali i ubeđivali me da kupim takvu.mityoo je napisao(la):U LIFAM-ovu presu ide kuglicni lezaj 6306 2RS 6komada! Sad proverio u katalogu!

Ako je kuglicn lezaj sumnjam da je 63 mm pre ce biti 62mm jer je to standardna mera!siks je napisao(la):63mm spolja, osovina18mm
Ako ti lezajevi idu sto sam pisao oni su oko 300 din/komsiks je napisao(la):kod mene idu 8 komada tako da ako treba da kupim nove ,ja bolje da kupim novu presu
te lezajeve neces naci u katalogumityoo je napisao(la):Ako je kuglicn lezaj sumnjam da je 63 mm pre ce biti 62mm jer je to standardna mera!siks je napisao(la):63mm spolja, osovina18mm
ako stavis takve,stim neces ni 20 bali da uradis,kod orig. lezaja ti je vanjski prsten ojacan,ujedno ti i kucistemityoo je napisao(la):Ako ti lezajevi idu sto sam pisao oni su oko 300 din/komsiks je napisao(la):kod mene idu 8 komada tako da ako treba da kupim nove ,ja bolje da kupim novu presu
gde ih ima i cena , orjentaciono~Kiki~ je napisao(la):Uzmeš lepo CODEX ležajeve i dva puta godišnje ih podmažeš i nema problema . Ja se već 4 godine vozam na njima .