kombajner
Član
moze da se balira balirao sam sa markant 40 tako da moze!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mozez,al najbolje prije usitniti,jer nikad se nece osusiti,jednom sam presovao od 2 metra,voda curela iz svake rupe,merili bale 42kg,pokrili sa najlonom da ne dobije vazduha,i dobili silazu al nikad vise necu raditi takvo stomiladinovic je napisao(la):zanima me moze li se sudanska trava balirati sa claas markant 50 ili Welger 45,bit ce visine oko metar ipo trava,ne bih da probam pa da sjebem balirku imt 539 bi to radio.pozdrav
dosad nisam imao problema sa kvalitetom,i jeftinije od ostalih delovi nisu originalni to mogli platitiMatić je napisao(la):@Tibor
Druže kakav je kvalitet delova kod Čonkića?Jel original Welger ili on proizvodi?Hoćeš li ubaciti slike 63-ke?
mozes skratiti bale,detelina 14-16kg,trava do 18 ,kukuruzovina istoKishRobert je napisao(la):dobre prese....samo posle utovara takvih bala,uvece obicno upasivas muda u carape.![]()
![]()
treba sto sporije da teras manje bale dobro stegnute i nabijene ,pravi i manje redove kad budes skupljao .sudansku po meni nemozes presusiti pa nemoj biti nestrpljiv sa baliranjemmiladinovic je napisao(la):zanima me moze li se sudanska trava balirati sa claas markant 50 ili Welger 45,bit ce visine oko metar ipo trava,ne bih da probam pa da sjebem balirku imt 539 bi to radio.pozdrav