Momci predjite u chat ili off topic teme.Zaista nema potrebe da se citiraju jedne te iste slike vise puta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa placena 2000 eura zar ne umes da citaslevak je napisao(la):nemam komentar kao da si mene pitao sta da uzmes prava kolko je placena i gde si uzeo
2000 eura.U Darosavi.levak je napisao(la):nemam komentar kao da si mene pitao sta da uzmes prava kolko je placena i gde si uzeo
nije tebi kanap duzi nego ti je sa desne strane vise mase nego sa leve razlozi su ne teras oresu na dovoljno obrtaja ima ti velik zazor izmedju nozeva ili nije dobro uzupcen dodavac u odnosu na klip da nije velger 41Obradovic je napisao(la):moze li mi ko reci koji je problem kod moje prese sto je leva kanapa kraca od desne.Nije toliko strasno,tj.bale su dobre ali me buni sto kanape nisu iste.
zato i krivi nije dobro uzupcen dodavac na klip to ako mislis da teras pokupuj nove lance i nadji nekog ko stvarno zna da uzupci inace muku ces mucitiObradovic je napisao(la):jeste starija presa.Pucao mi je lanac pa sam je ja stelovao