Automatizacija ZMAJ kombajna

A gde su tu mikrokontroleri, CPU jedinice, induktivni davači, CAN BUS magistrale? Ajde malo taj princip automatizacije da pojasnite. :sta:

Mozda moze i to , svetlo osvetljava secku i izbacenu masu i jedan retrovizor koji samo to prati , fali prasina u svetlu znaci nesto nevalja , a danju vidis iz retrovizora :D :ppozdrav:

ma i ja razmisljam a ko ce da skida prasinu sa kamere da joj pravi lad valjda treba jos jedan covek to da radi :haha:

botjanac je napisao(la):
tomica je napisao(la):
http://i45.tinypic.com/axkvi9.jpg
[img]http://i48.tinypic.com/14jyky8.jpg
4k9nib.jpg

zahvaljujuci ideji clana sakuljan rezulrtat se vidi za 2.000 dinara :cao:
ovo je najprostije uraditi samo treba znati koji je brzinometar od cega..:DD a ovo ej za biciklo brzinometar imam isti
Ja sam ovo namestio pre 5 godina i radi extra znaci nema jednostavnijeg i brzeg resenja razmisljam da stavim i na sejalicu za kukuruz isto to

SAKULJAN-BUKUR sta ti meri ovaj zadnji i jel komplikovano namestiti il se samo pruzi kabel i spoji?
i sta trayim da kupim kad odem?

dzordz je napisao(la):
SAKULJAN-BUKUR sta ti meri ovaj zadnji i jel komplikovano namestiti il se samo pruzi kabel i spoji?
Ja imam samo na elevatoru povratne mase,a trzis kilometrazu za bicikl digitalnu koja kosta 1000 dinara

SAKULJAN-BUKUR je napisao(la):
dzordz je napisao(la):
Ja imam samo na elevatoru povratne mase,a trzis kilometrazu za bicikl digitalnu koja kosta 1000 dinara
ok hvala

Dobio sam par dobrih ideja i da bi se nekako oduzio a da ne idem u :off_topic: posto kombajn nije zmaj stavio sam u temu Fortschritt kombajni , mozete videti , korisno je :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Citat: tomica,jel bitno postaviti magnete na neki pravi način il nije bitno očitava kako god ga stavis

pa mora prolaziti preko njega nadam se da razumes razmak da ne zakace jedno za drugi osacujes koliko je to isprobas :cao: ako oces premericu al mislim da radi do pola centi mozda i vise

Da osvezimo malo temu
Zmaj dijagnostik v2.0

Pored postojecih funkcija dodata je i automatska brzina kao i automatska visina hedera.
evo i malo slicica,mobilni sam slikao radi poredjenja :osmeh:

sam0166o.jpg

graphic17.jpg

graphic4g.jpg

graphic14v.jpg

graphic16.jpg

graphic15.jpg

graphic9.jpg

eh odmah se bacise na reklamu ...do ovde sam stigao sa razvojem uredjaja pa reko da podelim sa vama.
Inace uredjaj sa slike je unikat , radjen je u saradnji sa jednim nasim kolegom koga sam upoznao ovde na forumu.

Ubacene su jos dve funkcije :automatska brzina kombajna i automatska visina hedera koje jedva cekam da istestiramo.:cool:

Nazad
Vrh