zoransm
Član
Vidi prosto jeste tačno !!!
- - - - - - - - - -
Opravdali su papirima...
- - - - - - - - - -
Opravdali su papirima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze glupa prica, ako ti kazem da je tacno, ok. Verujem ti. Da se ne raspravljamo oko gluposti.Vidi prosto jeste tačno !!!
- - - - - - - - - -
Opravdali su papirima...
Glupa prica ne znaci da je iko od sagovornika glup, vec da je sama tema o kojoj se diskutuje glupa, nevazna ili bez osnova. Jel sad ok? A sto se tice interesa, ptocitas moj prethodni post gde pise da nisam uspeo da naplatim subvenciju za atomizer.Pošto kažeš da je glupa priča onda kažeš i meni da sam ja glup. A ti ne možeš da znaš šta je ko video ... Tako možda i ti imaš interesa da tvrdiš suprotno..
Koji imaš atomizer,koliko radiš voća pa ti treba vučeni,i po kojoj ceni ćeš ga prodavati,kada rešiš,pitam samo informativno.I mene zanima za ovu godinu vucni atomize, a noseni bi prodao jer mi je mali. Kako ste zadovoljni sa Agromehanikom od 2000l sa najvecim precnikom ventilatora od 170cm ako ima neko? Italijanski atomizeri su mi skupi novi, a polovni ima od 1500l sto sam nasao da je u solidnom stanju.
Jel neko dobio povraćaj dela sredstava za kupovinu atomizera iz 2017.