Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa druže kod mene ne može ili ima neki fazon nemam pojma.Dugačko je telo dvopolnog nosača dizne i nemam prostora da ga navijem na izlaznu cev od grane atomizera!!!,ako me razumeš šta hoću da ti kažem.Slikaj ako možeš i hoćeš to što si napisao da bih znao šta mi činiti.A i ne razumem ako kupujem samo diznu kakvu gumicu i bakarnu platnu i gde ih postaviti.Nisam do sada ništa menjao na tim starim diznama pa mi je sve nepoznato.Hvala unapred.Čekaj malo,kako neće dvopolni ja sam ga stavio na moravin nosač.U one originsl mesingane može lehler TR ali mora mslo šira gumica i po jedns bakarna platnica tanka da ne ode cela dizna kroz otvor. Ja ssm ove montirao. http://kosmospromet.com/?product=1651-dupli-rasprskivac-arag-pa-mesing Ako hoćeš mogu ovih dana slilikati mislim da se ona cev sa navojima za nosače dizni polukružna mora malo unazad pometiti ako se dobro sećam.
Hvala druže na objašnjenju i slikama.Vidim da ti imaš i obične nosače sa Lehlerovim diznama a i dvopolni nosač sa Lehlerovom diznom ?Znači dali je bolje da kupim dvopolni nosač kao tvoj i dve Lehlerove dizne posebno(crvenu i žutu )jer nosač kao tvoj se isporučuje sa keramičkim pločicama,ili onaj mesingani sa već tim diznama?Koliko vode trošiš sa crvenim a koliko sa žutim diznama ako ih koristiš,i kojom brzinom radiš,(ja imam oldtajmer traktor IMT -533).Čime bi moglo da se očisti bure sa unutrašnje strane ,ustvari samo onaj deo gde treba da se vide mere za količinu čorbe u buretu.Eto za sada toliko ako nisam suviše dosadan tj.radoznao,pozdrav.Jucin http://poljoinfo.com/showthread.php?1463-Motorna-prskalica-Atomizer/page57
Promašio sam temu ako moderatori ne prebace idi tamo i čitaj.
Kupi novo, to je uvek najjeftinije...Ovo pitanje možda nije za ovde al ajd,dali neko poznaje ili je od tog čoveka kupovao nešto od rezervnih delova za atomizere,čovek je iz Kraljeva po imenu Marjan ja imam ponudu od njega za nosače dizni znači polovna roba marke Albuz,po povoljnoj ceni.Ako neko ima iskustva sa njim molio bih da se javi da mi ta njegova povoljna cena ne ispadne paprena.Hvala unapred,pozz
Prosto nije tacno to sto si napisao. Niko nije mogao da uzme pare a da nema gazdinstvo i da nije opravdao investiciju. To su budalastine...Koliko sam pričao sa ljudima, te pare su dobili samo nekolicina politički odabranih. Neki od njih su zaista i kupili mašine a neki su samo uzeli pare, i ako žive u centru centra grada i nemaju dodira sa poljoprivredom...