Dizne ili plocice na agronu su ALBUZ , pogledajte na sajtu ,a i na tebeli koju sam postavio koliko litara u minuti daju, uporedite malo sa lechler tabelom ,ovom sto je Pole postavio. Nasa dizna 12 ima veci protok od zutih dizni ili ti dvojki koje se uglavnom koriste na atomizerima, bez obzira na id itr idk tr st ad .. Svaka zuta daje istu litrazu.
Ako samo prsten omrenes kontra , dobijas manju litrazu kod nas, ne 12 na 15, vec samo 12 plocicu izvadis i okrenes.
Podeoci na vetru od 1 do 5 su jacina vetra, malo teze se to steluje, prvo se u krstic na ventilatoru popusti kljucem ,udara rukom , pa onda na onim rebarcima spolja steluje vetar, opet udara rukom, ali tako je i na agromehaniki , posto je ventilator isti.
Kod mene je na 3 i za sad dok nije bilo lisne mase ,bilo je ok , sad sto vise lisne mase ,mislim da cu morati malo da pojacam.
Ovo je ukratko , za stelocanje, ima agton upustvo na sajtu , celo u pdf formatu ,jeste da je za vuceni ,ali ima dosta stvari za nase atomizere, ako ne nadjete poslacu vam ja ovih dana ili probati da objasnim.