Farmer Bob
Član
Stvarno ste otisli u
@KR prozvat bez potrebe.
@KR prozvat bez potrebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ne predstavljaju oni nikog iz MačveBANE IVANOV je napisao(la):markodanube je napisao(la):Pogledajte ovu reportazu mislim da je vrlo dobra .
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jN5oApHeFY8&feature=player_embedded[/youtube]
ma daj markodanube,pa zar ima još ljudi koji nasedaju na ovakve gluposti.LIČNO POZNAJEM SVU TROJICU KOJI SU GOVORILI"TO SU PRODANI LJUDI I MANIPULATORI."Zlatan Đurić ima pet članova u svojoj uniji zanima ga samo politika i lova izvarao gomilu ljudi.Branislav Mijatović izbačen iz Asocijacije Poljoprivrednika Srbije zbog primanja mita.(dobio traktor rus i to polovni,priplodne nazimice...) Čedomir Keco pre nekoliko nedelja dobio 70.000 Eura.Da li treba još da pričam, iako ne volim sto to moram da kazem javno ali necu da ćutim dosta mi je ovih smradova više.!!!!!!!!
NA čemu oni misle da prikupe pojene pa nije narod glup i retardiran pogotovo što ima snage i Srpska muda da kaže ko je ko i ko sta radi!!!!!!!
provac je napisao(la):dobio si lepo uputstvo kako da se ponasas? imas puno tema off gde mozes da se zzz .tebe niko nije vredjao a ti vredjas, je ne zelim da se svadjam, vec da branim svoju asocijaciju i temu a ti otvori neku svoju i tamo prdi i smrdi i radi sta god, ja je necu ni pogledati, i necu je ometati.gde god se neko pojavi na forumu sa zeljom da se uclani u neko udruzenje odmah se pojavi posle 2sek gdin robert kish sa ponudom.pa kad je ta ponuda tako bogata otvorite temu i tu nek vam se javljaju clanovi (ne mislim nista lose).mi smo otvorili nasu i ko se javi dobrodosao je ,ali ne vredjamo druge .poz za gdina kisa vidimo se u indjiji