imas torpeda cuvaj rajku dosta je ona radilatomica je napisao(la):ma kad ide u cardak vlaga nije toliko bitna samo da ne bude previsok to je za tarup i rajku muka ziva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
imas torpeda cuvaj rajku dosta je ona radilatomica je napisao(la):ma kad ide u cardak vlaga nije toliko bitna samo da ne bude previsok to je za tarup i rajku muka ziva
tomica je napisao(la):ma kad ide u cardak vlaga nije toliko bitna samo da ne bude previsok to je za tarup i rajku muka ziva
dragansavin je napisao(la):ja sejem 72 sigurno, a to sto kazu da je jako otporan na poleganje e tu su se malo zajebali meni prosle godine srusi 62 steta sto nisam slikao da vidite
Meni se to isto desilo da ga je vetar srusio, ali kod PIONIRA B23 znaci da to poleganje nije uvek zbog hibrida vec ZBOG VEOMA JAKOG VETRA.

cek malo,sta ovo znaci,macvanin je napisao(la):as 63 obran na berac, prinos 5 dubrava po ha negde 15 klipa po ha, klip zdrav nema nijedan budjav za razliku od drugih hibrida drugih semenskih kuca

da 15tona po hektaru klipaKishRobert je napisao(la):cek malo,sta ovo znaci,macvanin je napisao(la):as 63 obran na berac, prinos 5 dubrava po ha negde 15 klipa po ha, klip zdrav nema nijedan budjav za razliku od drugih hibrida drugih semenskih kuca
samo 15 klipa po hektaru?
Potpisujem.saleso je napisao(la):ja sam ove godine prvi put sejao as hibride i to 72 jako je lepo curio a jako se lako bere a komsiji sam brao 73 i nije bas nesto posebno a i teze se bere
Mile,mile bozic je napisao(la):Lokalitet Sremska Mitrovica
AS 54 13560 kg/ha jus-a vlaga u berbi 19.4 18.10
AS 72 14220 isto kao gore samo vlaga 23.5