KishRobert
Prijatelj Foruma
Vi ste dobili tada oko 100lit,mi od toga nista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega preporucio bih ti AS51 proveren hibrid za redju setvu i za nizi nivo agrotehnike i za slabije njiveDa li ima neko iskustva sa ovim novim hibridom AS 507? Treba mi neki iz fao 500 grupe a da moze redje da se seje 26-28 cm, a koliko vidim karakteristike on bi mogao da se uklopi, kod mene je inace zemljiste 5-6 klasa...
Mozda bih se pre odlucio za AS57 ili AS507 zbog nize stabljike, posto idemo sa velikom kolicinom djubriva pa me brine da AS51 ne bi polegao. Znas li kakva su ova dva u losoj zemlji?Kolega preporucio bih ti AS51 proveren hibrid za redju setvu i za nizi nivo agrotehnike i za slabije njive
Ja sejem taj AS51 vise godina unazad na losoj zemlji i sa 150kg AN daje solidne rezultate,nikada nije polego i lepo se bere.Sejem ga na 27cm nisam sejao AS57 taj bi podbacio sigurno u ritovima gde jaMozda bih se pre odlucio za AS57 ili AS507 zbog nize stabljike, posto idemo sa velikom kolicinom djubriva pa me brine da AS51 ne bi polegao. Znas li kakva su ova dva u losoj zemlji?
koliko je to solidno.......da li si ga uporedio sa nekim drugim hibridom u ritu na tu kolicinu djubreta?Ja sejem taj AS51 vise godina unazad na losoj zemlji i sa 150kg AN daje solidne rezultate,nikada nije polego i lepo se bere.Sejem ga na 27cm nisam sejao AS57 taj bi podbacio sigurno u ritovima gde ja
sejem AS 51