KishRobert
Prijatelj Foruma
Rezultati nista?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je neko sejao AS 51, kakva su iskustva ? Vidim da je namenjen siromašnijem zemljištu i težem za obradu a treba mi neki hibrid za ranije branje u klipu.
Sejao sam AS 72 i dobro se pokazao.
Ne pricaj svasta!a sledece ce da kazes as nije ni za k odkud sam ga i sejao od sad sejem samo....
Ja i dalje tvrdim da je AS72 jedan od najboljih,ali samo on.
Ostali mu nisu ni za prineti.
Nekada pises dudu rudu postove!Samo ti tvrdi i dalje, dok ti ne naidje jedna godina kao 2012, ali takva kao sto je bila kod nas, pa ces opsovati u kompletu celu garnituru AS-a a ne samo 72-ojku. Sve u svemu odlican hibrid AS-72 u kisnoj godini. U susnoj g.v.o od kukuruza. 2011 dao je 6500 kg/kj ili 11400 kg/ha dok odmah sledece sa vise djubriva dao od 500 kg do 1100 kg/kj ili od 880 kg/ha do 1230 kg/ha.
Nekada pises dudu rudu postove!
Prelistaj,malo ovu temu i temu o kukuruzima iz 2012,pa vidi koji mi je kukuruz bio najbolji.
A ako te mrzi da prelistas,onda nemoj pisati bezveze, jer voleo bi da se javi clan mcbaycow i clan kum,koji su svedoci moje tvrdnje.