Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Verujem ti ali seti se kakvo je bilo seme sto si sejao prosle godine ?sejao sam prosle godine as72 rodio je 3 dobre prikolice ljutomerke sa dodatnim stranicama iz 60 ara nisam ga krunio do pre 2 dana i kada sam krenuo da ga krunim iznenadio sam se koliko ima zrna ja u krunjacu bacam lopatu za lopatu posto je velika a kod AS72 morao sam malo sporije jer izlicu zrna iz burgije koliko je rodan po meni trenutno najbolji kukuruz koji sam sejao a sejem oglede pionira,zemunac i novi sad vec zadnje par godine!
Koja je masa cele vrece? Uvek bude sitnije seme AS-a 72, obicno je masa vrece 30000 zrna oko 6.5-7 kg.i kod mene je AS 72 bio sitan...al videcemo....
Koja je masa cele vrece? Uvek bude sitnije seme AS-a 72, obicno je masa vrece 30000 zrna oko 6.5-7 kg.
Deklaracije se cuvaju,ako dodje do nekog problema na cega ces se pozvati_
Hmm....kod mene su sve vrece as72 imale 9,54 kg.,ustvari mislim da je tako,ujutro cu proveriti.