Одрих10, јеси ли додавао вјештачака ђубрива овој аронији?
Nisam djubrio nikako niti sam je ikad prskao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Одрих10, јеси ли додавао вјештачака ђубрива овој аронији?
Није исплативо а од јаког напада нема одбране. Пошто је регистровани инсектицид прескуп направио сам коктел од 3 контактна (дигестивни отрови нису ефикасни) и прскао кад је активна, што ће рећи у сред дана. Побио сам све инсекте ал' док сам стигао до краја воћњака друге су већ биле на почекту. Значи, понови. И тако цео дан и тако више дана. Е сад, ако имаш пуно пара за хемију и гориво, ако имаш времена да дежураш од јутра до мрака с' атомизером у воћњаку и такао икс дана, онда прскај.da li rutavu bubu neprskate zbog pcela ili smeta aroniji mislio sam na neki kontaktni insekticid
Ja sam imao par cvetova na svojoj aroniji, ne znam cega sve nije bilo na cvetu od rutave bube do nekih sitnijih, jedva se cvet videoda li rutavu bubu neprskate zbog pcela ili smeta aroniji mislio sam na neki kontaktni insekticid
Ја сам то једном пробао пре 3 год. и кад сам видео шта сам урадио, никад више (мада, по неки пут кад полудим од комараца, дође ми да направим коктел и да се попнем с' леђним атомизером на кров).Pobicete i pcele ako prskate rutavu bubu usred dana.
Ниси пажљиво прочитао предлог. Пише: "ако имаш пуно пара за хемију ...", што подразумева употребу Маврика који је једини регистрован а (као) није штетан за пчеле.Stvarno ljudi nemojte predlagati takve stvari,
Тешко да су их мрави појели.Kod mene su mravi vecinu pojeli i oporavljaju se mladari.