Arma Trak

Није да очекују пуно него за свој новац свако хоће неку какву такву гаранцију квалитета .што свакако са тим турским тракторима не могу добити.Турска јесте велико тржиште али ако наставе тако ,не знам нек мисле шта треба да раде. Нису то мале паре за те тракторе ,погото сад после свог овог циркуса.Свако цени свој новац и неће се шврља тек тако с њим
 
Читам ово што пишете и мислим: мој "Фотон" је злато. Јес', није фенси к'о ови "Турци", ал'... пу-пу, да га не уречем... ради пос'о кога имам за њега и притом ми не једе живце.
 
I šta sad, da gledam ove Arme ili ne?
Nema Radoslava da nešto prokomentariše na ovu temu. On ima i jedno i drugo i treće..Na njegovim poslednjim klipovima nešto ne vidim Armu da stavlja. :nono:
 
Za 19k+pdv je kao da sam kupio zelenka,ali nisam znate zasto jer on kosta malo vise.Znamo mi koji valja ali mogucnosti ne dozvoljavaju.Ove cene arme su prenaduvane i treba malo ih kazniti da osete na prodaji.Traktor za sada ispunjava moja ocekivanja
 
Ko zna i koji kvalitet tih Turskih traktora dolazi kod nas.Turska lira izgubila 100% vrednost a cena traktora sve veca.Mozda i oni samo sklapaj da upali i teraj pa sta se kome zalomi.A ovi nasi prodavci sve im malo najbolje da ostavimo pare i ne uzmemo traktor i tako da svi budu srecni.
 
Ali jako zanimljivo Lira izgubila vrednost a poskupeli basak,i hattat po oko 1000eu u proseku Tumosan kolko vidim nije a Arma 1054 4000eu a ovaj 110 je 5000 vise plus PDV ja sam hteo armu al sad hattat ispada skoro 6000 jeftiniji Tako da prica daje fabrika digla cene nesto slabo pije vodu Sigurno imaju veliku porudzbinu po ovom konkursu pa oce nabrzinu dase omrse.i fabrika i dobavljaci...dok ovi ostali nemaju takvu prodaju pasu i skromnije digli cene
 
Па код нас је то опште позната ствар чим је нека роба тражена одма цене почну нереално да скачу у фазони поскупело у фабрици. А до фабрике од нас нико никад није стигао да види шта је права истина. Баш неких 100 тињак комада турских трактора који су овде продали је уздрмало производњу у Турској и пореметили им целу концепцију па су инпути скочили.
 
neznam dal samo 100 od svih sto ce proci na kokursu mislim da bar polovina stosu isli na konkurs je isla na neki od turaka .. i to armatrak,,.a mozda i gresim videce se to do leta sta je stiglo u koje selo novo
 
Kakvu su zbrku napravili. Čitam i ne verujem, do pre mesec dana svi hvališe Armatrac, sad odjednom ima onih što kažu da ne valja. Ja sam čitao temu i razvalio se i retko kl je šta loše reko, a u zadnjih par dana katastrofa. Meni stiže uskoro i ako ne valja nadrljao sam.

Sent from my SM-A415F using Tapatalk
 
Juce me zove covek iz Stanisica sa 854lux. Nema snage njegov traktor, na primer da uzvuce 6t prikolicu 16 brzinom.
Dakle 854 kod mene moze da vuce 30t bruto 15 brzinom (4l). Traktor + prikolice + 19-20t tereta. To bude 30-31t sve zajedno i on to vuce 25-30km/h zavisi sa koliko gasa u 4L brzini.
Oranje sa Lemkenom 2l 2x38 i 30+cm dubine. Pretpluznjaci na 13cm od vrha raonika. To ide kako hoces. Kad das gas traktor trenutno ubrza. Orem na 1800-1900rpm. Moze i na 1600 ali mi sporo ide onda.
Identican traktor kao moj iz sela ore 2l i 3x35cm bez predpluznjaka 25cm dubine. Dane Gentomont znaju ga svi u ovom kraju.
Pa njegov ore veću širinu, a manju dubinu, reko bi da ti kažeš da isto vuku oba?

Sent from my SM-A415F using Tapatalk
 
I šta sad, da gledam ove Arme ili ne?
Nema Radoslava da nešto prokomentariše na ovu temu. On ima i jedno i drugo i treće..Na njegovim poslednjim klipovima nešto ne vidim Armu da stavlja. :nono:
Moj Armatrac 1104 ima 955 rh, ne curi nigde,kod mene vam je sve transparentno, normalno radi samo ga ne snimam iz sukoba interesa, ljudi iz Agropanonke neće da njihove priključke vučem sa konkurentskim traktorom što je i normalno. Osim onih kvarova iz snimaka: sajla reverzera, sajla prve ručice hidraulike i curenja izvoda hidraulike imao sam u međuvremenu levi amortizer vrata i sedište je prestalo da reaguje na moju težinu ali je Stefana normalno držalo. Dobio sam kopiju nekog vazdušnog i to je to. Juče sam primetip da je otpao nosač one bočice iznad boce za vazduh.
Napomenuo bih da ja sa svih 10 traktora do sad imam sreće, za 34 godine nisam imao ozbiljnijih kvarova od alnasera, boš pumpe itd. A možda i nije sreća...
Što se Arme tiče, nezadovoljan sam samo tandrkanjem, posebno kad sednem iz Pume u Armu, ostalo je otprilike kako sam i očekivao...Poredim je sa Valtrom N124 black edition i dosta je lošija a jeftinija samo 60000 evra...
 
Sto Radoslav rekao neuporedivo je. Rus je sklopocija ali ta sklopocija moze da radi i zaradi. I mit oko ruske snage je jer se meri snaga na tockovima. Kod Arme i svih zapadnih se meri na izlazu motora.
Eeeeeeee citam i cutim al evo moram da pitam "sklopocija"?
Arma skuplja za kupovinu.
Arma skuplja za odrzavanje i to drastično.
Arma daleko slabija od sklopocije iste snege.
Arma po pisanju na zadnjih par strana nista manje kvarljiva od sklopocije a mozda i vise jer je uzorak jos jako mali.
Zakljucak je da je to traktorcina u svemu iza rusa sem malo vise udobnosti(diskutabilno kad se na skopociji doplati vazdusno i klima).
I kako rus dodje sklopocija?
 
Nazad
Vrh