Ajde prodaj mi ga za 25 000. Ma mrzim Rusa..Au, 24.000 sam ja platio. Posto je rusic 820 rm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajde prodaj mi ga za 25 000. Ma mrzim Rusa..Au, 24.000 sam ja platio. Posto je rusic 820 rm?
Kod nas su dvojica kupile nove ruse. Jedan je ubrzo prodao 820 a drugi ima mislim 952 i stalno je u kvaru. Gomila gvozdja i to sirovog... to je moje misljenje i molim da mi neko ne zameri...Nije na prodaju za sada.
Rusic je ok traktor. U momentu kupovine 820 rm i Arma 854 je bila ista cena. 30.000e je bio rusic 105/110ks i toliko je kostala Arma 102ks
Lepo su podigli cenu. Za 24 meseca, 6000 evra više treba izdvojiti.Cena 854 lux je 30 000 evra sa pdv-om. Danas sam zvao.
Ako vec idemo na 30k onda gledati da ima elektrohidraulicni reverzer i sto vise brzina. Sinhronizovan menjac skroz.Za te pare ja bih gledao Lamba ili N.H TD5 seriju.
Što kokoška ?Meni je baš kulZa dve god. će da vidimo koliko će lamborgini da košta,ovaj što ga ona kokoš reklamirala.
a na kom broju je crtaNišta se još ne zna,na listi sam u onoj grupi iznad crte.Drugih informacija nema.
Matiću oko procenta stvar je konsultanata.Meni lično 300 EU start,ako prođemo 3%.S timm da je i to uračunato u 50%
To kaze i moj komsija, a održava traktore ubi boze, pa onda gomila gvozdja, i zadrzi svoje mišljenje za sebe, e da i ne zameri mi na komentaru jbg. Kao mi sto teramo ruse ne znamo sta valja,pa ih dizemo u nebesa, ma ajde u zdravljuKod nas su dvojica kupile nove ruse. Jedan je ubrzo prodao 820 a drugi ima mislim 952 i stalno je u kvaru. Gomila gvozdja i to sirovog... to je moje misljenje i molim da mi neko ne zameri...