sale ratar
Član
I kod nas ima slučaj otpadanja radilice na novom traktoru i promenuli. Mom je kod prvog vlasnika pukla radilica na 150mč i promenuli isto, sad ta radilica ima 7400mč u standardu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da je taj uljni ikada bio"tata i mama" jos uvek bi ga ugradjivaliDonaldson nisam probao, ali je skup sport to probanje. 3000din je spoljni filter i 1000din unutrasnji. Vec imam nekoliko kompleta pa mi dodatni ako ne uradi nista novo ne treba.
0641790180 slobodno se javite ako je neko resio problem. Uljni filter je tata i mama ali dok je u garanciji ne smem prepakovati.
Donaldson nisam probao, ali je skup sport to probanje. 3000din je spoljni filter i 1000din unutrasnji. Vec imam nekoliko kompleta pa mi dodatni ako ne uradi nista novo ne treba.
0641790180 slobodno se javite ako je neko resio problem. Uljni filter je tata i mama ali dok je u garanciji ne smem prepakovati.
Samo da ne bude jednog dana kad se nesto pokvari da covek mora da kupi nov traktor jer delova nema {fabrika je radila 2 god pa je druga kupila }
U pravu si ,nisam mislio nista lose samo naglas razmisljamNe razumem šta se opterećujete time za delove bar sad ima radionice za svašta da naprave deo ako ne može da se nabavi. Šta vredi za rusa da ima na svaki malo bolje snabdevenijoj radnji kad je kvalitet istih očajno i po obradi a dešavalo se da i po dimenziji ima odstupanje.
Kakve je razlika u vuči obrtača i ravnjaka?To je neko trik pitanje?Može i trobraznog obrtača u lakoj zemlji da vuče a ako mu neko donese na njivu četvorobraznog i njega može 4x35 3 km/h...Bojčetiću jel može 854 da vuče dvobrazni al prevrtač? Jesi li probao sa prevrtačem dvobrazni?
Ili još bolje ako si probao trobrazni običan plug.
Jel ti stvarno mislis da se teže ore sa obrtačem nego ravnjakom?Šta znači ovo NE MA VUČU?Naravno, mislim na duboko oranje (~30cm) na prosečno suvom tlu. Ne ma vuču.