Gost 16052020
Član
Najverovatnije po dulumu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel se zezas?Ma nije to kod vas onda nista,kod nas se placa 450e/kj,a sad je jedan ponudio drugaru 500e/kj a ovaj se dvoumi jos...
Nisu ovce ovi što daju zemlju već ovi što plaćaju 450-500 evra po jutru... Probali i moji da nešto dignu, reko samo vi dajte po toj ceni slobodno ja toliko da platim ne mogu... I kada bi se tako svi postavili ne bi bilo astronomskih cena arende. Do 200 evra ko hoće hoće, a bogami ima ih, svake godine po nekoliko njih se ponudi...De pošalji koju ovcu kod mene...šta im radite kad vam daju po toj ceni, moji još i dižu u odnosu na prošlu godinu![]()
Hajde mi izvedi racunicu ulozeno-dobijeno-zarada na ceni od 300 eura/kj.
Kod nas je to neka cena.Od 250 pa do 300 po jutru.Drug mi pre neki dan ponudio 4j zemlje u arendu 270evra po jutru. Detelina posejana. Malo mi to skupo, uglavnom nisam pristao na to.
Previse je to.Drug mi pre neki dan ponudio 4j zemlje u arendu 270evra po jutru. Detelina posejana. Malo mi to skupo, uglavnom nisam pristao na to.
Ako je dobra detelina koja se kosi nije skupo,kod nas detelina na godinu ide 400e po kj.Drug mi pre neki dan ponudio 4j zemlje u arendu 270evra po jutru. Detelina posejana. Malo mi to skupo, uglavnom nisam pristao na to.