putin
Član
слобо неће он пукнути,већ је пукао.док год је таквих нема реалних цена арендије...а поготово кад ово прочита неки што ради у Роди за 200е месечно.уф.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja registracija???Ja danas pogodio 10 jutara za 150 evra moja je registracija nije medju boljim zemljistem ali ok je,preuzeo od jednog koji je placao 200 ako ne i vise i dobro je zaparlozio,iscrpio i nakraju odustao a gazda nece da mu da za manje para jer je zapustio zemlju sa ambroziom i cickom.Sad mi preostaje ili psenicu ili jecam da tu posejem.
Taj sto radi u Rodi neka ode kod svog gazde i trazi vecu platu.Kakve on ima veze sa visinom zakupa?слобо неће он пукнути,већ је пукао.док год је таквих нема реалних цена арендије...а поготово кад ово прочита неки што ради у Роди за 200е месечно.уф.
Realno,Locka zemlja vide ni ne vredi...Ja danas pogodio 10 jutara za 150 evra moja je registracija nije medju boljim zemljistem ali ok je,preuzeo od jednog koji je placao 200 ako ne i vise i dobro je zaparlozio,iscrpio i nakraju odustao a gazda nece da mu da za manje para jer je zapustio zemlju sa ambroziom i cickom.Sad mi preostaje ili psenicu ili jecam da tu posejem.
To i ja govorim al dzabe,uvek ima pametnjakovica kao idu na veliko,crkvena izlicitirana nesto preko 250 evra,zemlja nista posebno,jos je njih nekoliko izdalo zemlju ovih dana placeno 220 evra a realno 150 evra vredi ili trecina prosecnog roda sve preko toga slaba racunica bolje dzabe spavati nego dzabe raditi,treba da stave prst na celo sta ce da seju.Ja im predlazem pirinac.Realno,Locka zemlja vide ni ne vredi...