Ma poznata mi je ta materija oko kupovine,na vece parcele sam istrpeo ucene zato sto sam komsija.
A na 24ara necu, nije za poniziti 24ara nego cena od 4000€ i to sto je pored mene ,kupio sam od njene sestre rodjene polovinu vecito pre par godina , a ovu radio u arendu kao nece da proda jos vecito e sad joj se diglo i odmah 4000€ u medju vremenu sam srecom kupio pored te njive vecito i spojio.
Nekazem da mi nebi lepo leglo ali ne za te pare.
Ako ja to platim dodjemu lanac nesto vise od 8000€ sa tim pomeram drugima granicu kupovine,ja moram da mislim na one koji kupuju jer i sam sam jedan od tih.
A podvlacim da je 1 lanac u mome selu prodat za najvise 6000€ na dobrom mestu sto ja znam za vise neznam.
Ja sam pristalica inace da je najbolje svaki dinar uloziti u zemlju ali ne preterivati sa cenom da bi svima bila pristupacna.
Ali mi smo sami krivi sami sebi smo uterali sa cenama sto se utrkujemo ko ce vise da plati a ne kad ce da mu se isplati.
Jednostavno takvi smo prokleti i zavidni a prodavci to dobro koriste ,pa bar neka oni uzmu lepu kintu kad smo mi pohlepni.
Posle kukamo sto nam je cena zemlje visoka ,kakva evropa mi smo sami sebi nabili cenu zemlje,jedne godine upali kukuruz 27dinara,pa suncokret 57dinara pa opa djurdjo koliko kosta selo ,e to nam se sada vraca.