dobrodol
Član
Hvala na savetima, imam iskustva... 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Napravis sam, ja sam prvu pravio od bakra i letovao ali nije dugo potrajala jer nekad ispustis,zakacis negde i pukne kod vara.Onda sam uzeo alu cev i napravio holender sa onim "burncetom" sto koriste ovi za gas i metan ta instalacija i onako trpi do 200 bara i nema sanse da pusti.Jel ima negde da se kupi postolj za kompresor ali onaj dugarcki. Vidjao sam od 1-2metra. Izgleda kao cev i zgodan je za izduvavanje kombajna
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel ima negde da se kupi postolj za kompresor ali onaj dugarcki. Vidjao sam od 1-2metra. Izgleda kao cev i zgodan je za izduvavanje kombajna
Sent from my iPhone using Tapatalk
univerzalalati.com
Imam, ali je cev četvrtastu cev. Ti imaš onu trostranu, zaobljenu. Što kažeš podseća profil na oblik limuna?
Razlikuju se i limuni koje je svabo pravio i ove koje prodaju ovdje , nisu identicni , a po slikama bi rekao da je to radio waltersheid , takve vise ne radi , odnosno krizeve neces naci u toj kvaliteti a ni vilice. Kupis turcina ili indijca i dok radi radi.Ova polovina koju imam je "unutrašnja" cev...
Treba mi spoljašnja...
Oblik cevi je ovakav, i to čujem da zovu "limun"...
![]()
![]()