grunt
Član
Хвала људи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj kzubr potrošio elektroda nezna im se broj. Radi savršeno već nekoliko godina...Нисам сигуран у квалитет апарата за те паре, имао сам womaxa 160,издржао је 2 године, рођак је јесенас купио Кзубр, потрошио је 10 електрода и цркао.
То је до среће.
Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka

Imali ste da kupite već zapunktovane limiće na bateriji i vi skratite te limiće koliko vam treba (Ali nema veze može i ovako, bitno je samo da niste lemili samu bateriju već ste ugradili kućište).Od zimus mi stoji neupotrebljiva esab warrior maska. Klinci se igraju sa njom kad su u radionici. Nesto slabije varim u zadnje vreme pa mi nije bilo ni hitno nesto. Pre nekog vremena narucim kuciste i bateriju za nju i sve danas cu-sutra cu i veceras dok sam cekao veceru, pozabavim se. Raspakujem panel odsecem staru bateriju, produzim vodove i zalemim kuciste za bateriju. Malo sam isekao okvir da sve to upasujem i zalepim pistoljem ali eto proradila. Sad mogu i ja malo da se igram njome. Trosak, kuciste baterije 100din i baterija 270din.
Zuto je stara baterija
Nije nesto ekstra ali je stabilno i funkcionalno. Kasnije vidim da moze i da se izvuku zice napolje pa da se montira kuciste od gore
Inače drago mi je što koristite Weller WHS 40 (Imam i ja Weller WHS 40 i WHS 40D).
.Ispalo je da je esab dobro radio sa tom izmestenom baterijom...Narucene danas, hvala na pomoci.
Iako senzori reaguju na dnevnu svetlost, slabe baterije mogu dovesti do toga da filter ne potamni dovoljno brzo tokom paljenja luka (Tako da vam je moj predlog da menjate baterije).Imam 2 optrel maske,obe zatamne kad gledam ka suncu,nzm jel to dobro ili lose ...Ali znam da koriste obicne 2032 baterije ,po uputstvu,inace ih nikad nisam menjao,jedna maska ima bese oko 5 god.