MOMOSARIC
Član
Treba mi ovakav dihtung sa klapnom za Honda pumpu za vodu ,nemogu naci . Pokuso na aliecpress ali nemogu nabosti .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidite s njima da li šalju robu za Bosnu (Sigurno da šalju e sada koliko se to vama isplati ne znam).Treba mi ovakav dihtung sa klapnom za Honda pumpu za vodu ,nemogu naci . Pokuso na aliecpress ali nemogu nabosti .
www.termoplast.rs
A ovo?Treba mi ovakav dihtung sa klapnom za Honda pumpu za vodu ,nemogu naci . Pokuso na aliecpress ali nemogu nabosti .
Jeste to taj ali ne šalju van Srbije.A ovo?
![]()
Gumica (klapna) usisnog grla vodene pumpe Kipor 3" 80KBZ ✅ 370 din.
Gumica (klapna) usisnog grla vodene pumpe Kipor 3" 80KBZ po ceni od 370 din. Pumpe i atomizeri Kipor dizel pumpe delovi. Naručite: 061/25-25-444agromoto.rs
Slažem sePa kad je bio u stanju da ceka sa aliexpress mesec dana, moze i da trkne do granice i pokupi u posti

.Naravno. A imam i svojih ljudi po Srbiji fala bogu.Pa kad je bio u stanju da ceka sa aliexpress mesec dana, moze i da trkne do granice i pokupi u posti
Već sam čuo od dovoljno ljudi da ti jeftini kineski starteri stvarno rade. Iskreno sam bi skeptičan iz prve, ali kako ljudi govore... nečeg izgleda ima tu. Moraću i ja da naručim. Danas mi baš zatrebao, al sam morao da dopunim komulator.Vjerovali ili ne . Kupim jesenas na temuu taj tzv buster. Znam da su ozbiljni bili 200-250eura , ovaj je bio 20,30 ne sjecam se . Nista nisam ocekivao , reko aj da vidim. Velicina je malo veceg mobitela ,debljina mozda ko dva telefona a tezina ,tezi nije od jednog telefona . Puni se punjacem za mobilni ,usb. Sve u svemu igracka . Puni se prilicno dugo ,recimo mozda 5,6 sati.
Imo sam neku problematiku na dva traktora u vezi akumulatora ,punjenja , to je druga tema .
Uglavnom , znaci ,traktori 6aci ,130,140ks , dobro pale inace , kad akumulator nije mrtav totalno ali jedva vrti , tj tako sporo da se vidi da nema sanse ,stavim tu igracku i grane ko lud. Za ne povjerovati . Nije u svakom slucaju isto ,ali ako treba da vergla par sekundi i ako nije mrtav akumulator totalno ,moze.
Auto vrti 20ak sek. Da i kad odmori minut , moze jos malo.