Alati i radionice

Vidite s njima da li šalju robu za Bosnu (Sigurno da šalju e sada koliko se to vama isplati ne znam).

A ovo?

A ovo?
Jeste to taj ali ne šalju van Srbije.
Screenshot-20260406-131912-Chrome.jpg

Pa kad je bio u stanju da ceka sa aliexpress mesec dana, moze i da trkne do granice i pokupi u posti
Naravno. A imam i svojih ljudi po Srbiji fala bogu.
Hvala na odgovoru.Nego moram jos malo da potrazim ,mozda ga nadjem negdje kod mene u rkama.
Imam 2 pumpe Honda na struju ,iste. Nisam ih koristio par godina . Jedna je isla i po selu .Onda se tu skidalo prirubnica ulazna gdje je taj dihtung da se ne nosi crijevo usisno ,itd ,uglavnom ,kad sam sad rijesio da ih poslozim , kablove ,sklopke ,... nema tog jednog dihtunga , jednosmjerne klapne .

Ranije je bilo priča za dobar a jeftin da se izvuku polovi iz namotaja trafoa aparata za zavarivanje. Ne znam pošto je sad rad nekog majstora za to? A stoji mi varstroj 160 ampera uzalud, kupio sam pre neku godinu kombinovani, savremeniji aparat. Nije loše imati starter ako zatreba duže verglanja posle neke popravke ili naglo izda akumulator.

Vjerovali ili ne . Kupim jesenas na temuu taj tzv buster. Znam da su ozbiljni bili 200-250eura , ovaj je bio 20,30 ne sjecam se . Nista nisam ocekivao , reko aj da vidim. Velicina je malo veceg mobitela ,debljina mozda ko dva telefona a tezina ,tezi nije od jednog telefona . Puni se punjacem za mobilni ,usb. Sve u svemu igracka . Puni se prilicno dugo ,recimo mozda 5,6 sati.
Imo sam neku problematiku na dva traktora u vezi akumulatora ,punjenja , to je druga tema .
Uglavnom , znaci ,traktori 6aci ,130,140ks , dobro pale inace , kad akumulator nije mrtav totalno ali jedva vrti , tj tako sporo da se vidi da nema sanse ,stavim tu igracku i grane ko lud. Za ne povjerovati . Nije u svakom slucaju isto ,ali ako treba da vergla par sekundi i ako nije mrtav akumulator totalno ,moze.
Auto vrti 20ak sek. Da i kad odmori minut , moze jos malo.

Sada nam samo pusti link gde si uzeo ili slikaj taj buster koji si kupio. Za te pare ga vredi uzeti i imati ga makar za taj jedan pokušaj. Jako sam skeptičan prema tim temu-spravicama ali kada neko objavi pozitivno iskustvo sa nečim onda verujem u taj proizvod.

Другар је у лидлу купио тај бустер,каже био 6500динара и мени једном у фирми се испразнио акумулатор. Он извади то мало чудо преспојили и ауто увек у из прве као да је нов акумулатор. Има чак и да може мобилне и лап топ да пуно на њега.

Vjerovali ili ne . Kupim jesenas na temuu taj tzv buster. Znam da su ozbiljni bili 200-250eura , ovaj je bio 20,30 ne sjecam se . Nista nisam ocekivao , reko aj da vidim. Velicina je malo veceg mobitela ,debljina mozda ko dva telefona a tezina ,tezi nije od jednog telefona . Puni se punjacem za mobilni ,usb. Sve u svemu igracka . Puni se prilicno dugo ,recimo mozda 5,6 sati.
Imo sam neku problematiku na dva traktora u vezi akumulatora ,punjenja , to je druga tema .
Uglavnom , znaci ,traktori 6aci ,130,140ks , dobro pale inace , kad akumulator nije mrtav totalno ali jedva vrti , tj tako sporo da se vidi da nema sanse ,stavim tu igracku i grane ko lud. Za ne povjerovati . Nije u svakom slucaju isto ,ali ako treba da vergla par sekundi i ako nije mrtav akumulator totalno ,moze.
Auto vrti 20ak sek. Da i kad odmori minut , moze jos malo.
Već sam čuo od dovoljno ljudi da ti jeftini kineski starteri stvarno rade. Iskreno sam bi skeptičan iz prve, ali kako ljudi govore... nečeg izgleda ima tu. Moraću i ja da naručim. Danas mi baš zatrebao, al sam morao da dopunim komulator.

Momo link što si dao me samo baci na Temu. Ne otvara šta treba. Probaj nekako drugačije da nam podeliš

Nazad
Vrh